Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo, dekorativne izvedbe, 3D plakati, Ljubljana, INcolor, Salko Malkočević s.p.

Bi radi vaše stranke impresionirali, ko vstopijo v vašo pisarno z barvnim izborom, dekorativnimi stenami ali mogoče 3D tapetami? In kod se bolje spozna na to kot podjetzje INcolor, slikopleskarstvo, Salko Malkočević s.p. iz Ljubljane.

Naše storitve med drugim na področju Ljubljane obsegajo:

  • Stene odenemo v barve

  • Vnesemo belo svežino

  • Poskrbimo za raznorazne dekorativne izvedbe,

  • 3D plakati

Ste si zamisli kaj drugega? Mogoče kakšne vzorce? Seznanite nas s svojimi željami, idejami, pa jih bomo skušali realizirati.

Če želenega ne moremo izvesti ali smatramo druge bolj modre rešitve, vam to tudi povemo in predlagamo alternative, skupaj pa najdemo možnost, ki je za vas sprejemljiva.

Vnesite svežino ali barve v vaš dom, pisarno, Ljubljana

Pri nas smo na voljo tako podjetjem, ki bi želeli lepo urediti prostore v pisarni ali delavnici za zaposlene, kjer bi se dobro počutili, saj vemo, da barve pri tem igrajo pomembno vlogo.

A ne samo na delovnem mestu, barve povsod vplivajo na naše počutje. Najbolj tam, kjer preživimo največ časa in med drugim je to tudi doma.

Slikopleskarstvo, dekorativne izvedbe, 3D plakati, so naše močno področje in v to se je prepričalo že veliko strank iz Ljubljani in okolice. Pridružite se jim tudi vi.

Delo vedno opravimo:

  • kot se dogovorimo z naročnikom,

  • s pomočjo obstojih materialov in profesionalnih slikopleskarskih pripomočkov,

  • v sodelovanju z ostalimi strokovnjaki, ki prav tako delajo na objektu, če se ne gre samo za slikopleskarska dela.

Slovimo po natančnosti in sprejemljivih cenah. Pokličite nas in naj tudi vam sestavimo TOP ponudbo za slikopleskarstvo, dekorativne izvedbe, 3D plakate.