Nazaj na seznam zadetkov

Beljenje in pleskanje, prepustite delo profesionalcem

Če imate hišo, stanovanje ali objekt druge namembnosti, beljenja, pleskanja oziroma barvanja sten ali polaganja tapet pa se nočete lotiti sami, se obrnite na Slikopleskarstvo Andrej Vehovec s.p.

Zavedamo se, da se tovrstnih opravil marsikdo doma pri adaptaciji loti sam, nekateri bolj ali manj uspešno. A mi vam priporočamo, da svoj dragoceni čas, raje namenite čemu drugemu, svse vrste slikopleskarskih del pa prepustite mojstrov, ki vedo, kaj delajo.

Kaj pomeni izbrati kvalitetno slikopleskarstvo

Ko se odločite za osvežitev sten in stropov z novo barvo, še zdaleč ni dovolj, da barvo izberete in kupite čopič. Morda najpomembnejši in tudi najbolj zamuden korak je zaščita prostorov. Pri tem je potrebno biti zelo natančen, saj je pleskarske barve težko očistiti.

Podjetje, ki se ukvarja s slikopleskarstvom, bo vaše prostore, tudi če je v njih že pohištvo, zagotovo zaščitilo najhitreje in tako, da ne bo nič pozabljeno. Pohištvo je potrebno premakniti brez poškodb in ga pokriti, oblepiti je potrebno okna in vrata, poskrbeti za vtičnice in stikala, da se barva ne znajde na njih. To so zamudna opravila, zahtevajo pa tudi primerne materiale, ki jih kvalitetno slikopleskarstvo oziroma podjetje za pleskanje in beljenje zagotovo ima.

Šele nato sledi sam nanos barve. Za večje površine tudi niso dovolj majhni čopiči, mnogo hitreje gre s profesionalno opremo in orodji. Zakaj bi si delali stroške z nakupom - barve, manjših in večjih "mačkov", cedil za barvo, veder ... Obrnite se raje na slikopleskarstvo, ki vse to že ima oziroma si priskrbi za delo na vašem objektu.

Seveda je po končanih delih potrebno tudi pospraviti. Umakniti prekrivne folije, trak, ki je ščitil robove oken, vrat ipd. Tudi to je vključeno v ceno, ko najamete kvalitetno podjetje za slikopleskarstvo.

Potrebujete slikopleskarja na Gorenjskem? Pokličite nas

Odločili ste se torej, da je prostor potreben obiska slikopleskarja in podjetje z ugodno ponudbo iščete na Gorenjskem? Mi vam z veseljem priskočimo na pomoč s celovito ponudbo storitev, ki jih kvalitetno opravimo za vas, upoštevajoč vse roke in dogovore oziroma vaše želje.

Poleg že naštetih in najbolj klasičnih slikopleskarskih storitev, seveda poskrbimo tudi:

  • Pleskanje oken in vrat

  • Kitanje

  • Bandažiranje

  • Pleskanje napuščev ...

Preden pa se lotimo kateregakoli slikopleskarskega projekta, stranki svetujemo. Tako glede izbire materialov - barv, kakor tudi z vidika estetike, cene ipd. S ponudbo se resnično želimo približati vašim željam in ne le izpolniti, pač pa preseči pričakovanja. Zakaj?

Dobro narejeno delo širi dober glas v deveto vas. Mi bomo imeli zadovoljne stranke, vi pa predvsem dolgoročno rešitev. Ne bojte se, ko pospravimo za seboj, drugega slikopleskarstva zanesljivo še dolgo ne boste potrebovali. Prepričajte se sami in oddajte povpraševanje za najboljše slikopleskarstvo na Gorenjskem.