Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno slikopleskarstvo v Ljubljani ter ceno s popustom si zagotovite v GREGOR KUMER S.P.

Do 15% popusta nudimo na dogovorjena zaključna gradbena dela.

IZVAJAMO

  • Ugodno slikopleskarstvo 

  • Knauf oz. suhomontažo

  • Fasaderstvo 

Veljamo za dobro in ugodno slikopleskarstvo v Ljubljani, cena pa je ugodna tudi, če pridemo kam drugam. Prilagodimo se vaši lokaciji in ostalim željam!

Za ugodno slikopleskarstvo smo dosegljivi na območju Ljubljana z okolico in po ostali Sloveniji. Vaše zadovoljstvo nam največ pomeni, zato se prilagodimo vam. Tako glede lokacije, kakor terminov izvedbe. 

Zakaj sodelovati z nami?

Smo zanesljivi, izkušeni, usposobljeni. Za delo smo dobro opremljeni, predvsem nas odlikuje hitra odzivnost in točnost. 

Na vašo lokacijo, kjer koli potrebujete ugodno slikopleskarstvo, pridemo v dogovorjenem roku. Dela zelo natančno in z najboljšimi materiali opravimo v najkrajšem možnem času. Skupaj z vami izberemo barve in materiale ter vam svetujemo, katere rešitve bodo najbolj funkcionalne, na pogled privlačne, ugodne in udobne. 

Naše reference za ugodno slikopleskarstvo vidite po celi Ljubljani, okolici in širše, upamo da bo med njimi kmalu tudi vaš objekt. Cena je zdaj najboljša, da končno uredite svoje prostore!

Popust oziroma akcija ima omejeno trajanje, zato s povpraševanjem ne odlašajte. Do 15% nižje cene si lahko zagotovite do 11.8.2020. Pokličite ali oddajte spletno povpraševanje.