Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in fasaderstvo, beljenje, Pomurje, GOMZI DANIEL S.P.

Kaj je lepšega kot spočiti si oko na prekrasni, lepo urejeni hiši s čudovito fasado, ki se poda okolici? Ali pa vstopiti v prostor, poln svežine oziroma barve in se v njem dobro počutiti? In kdo zna v Pomurju za to bolje poskrbeti kot podjetje GOMZI DANIEL S.P.

Pri nas izvajamo:

  • Slikopleskarska dela (kitanje, premazi proti plesni, glajenje sten ...)

  • Fasaderska dela (izdelava fasad, obnova)

  • Beljenje, barvanje

Dobro počutje v domu ali na delovnem mestu je pomembno in strokovnjaki velik pomen vedno bolj pripisujejo barvam, mi pa lahko to le potrdimo.

Ste se zaljubili v vijolično? Imate radi zeleno, kot barvo narave, ki želite, da vas obdaja? Prisegate na tople tone? Bi delavnico oddeli v barve, ki niso tako občutljive in se en pozna vsak madež? Ste razmišljali o lateks barvi? Bi želeli uporabiti barvo, ki bi lahko čistili? Imate kup vprašanj, a bolj malo odgovorov?

GOMZI DANIEL S.P. vam na uslugo!

Kvalitetna slikopleskarska in fasaderska dela, beljenje

Pri nas znamo poskrbeti, da je delo opravljeno natančno in kvalitetno, po željah, ki ste nam jih zaupali. Če izbira barv in materialov ne vpliva toliko na izolacijo in uravnavanje toplote ali določene temperature v objektu, pa je to pri fasadi precej drugače.

Izdelava fasade se prične pri izbiri materialov! Pri tem svojim naročnikom vedno svetujemo, da malce globlje sežejo v žep, saj se to obrestuje na dolgi rok, ker so stroški hlajenja ali ogrevanja objekta posledično nižji.

Za kvalitetna slikopleskarska dela in fasaderstvo smo na voljo po vsem Pomurju posameznikom in podjetjem.

Pokličite nas, zmenimo se za informativni sestanek, termin ogleda, kjer si ogledamo načrte ali objekt, vi pa nam poveste svoje želje, ki jih skušamo realizirati.

Ujemite že danes svojo TOP ponudbo, ki jo pri nas sestavimo za vas!

Slikopleskarska in fasaderska dela, beljenje - GOMZI DANIEL S.P., Pomurje!