Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Gorenjska

Če iščete top ponudnika, ki mu boste lahko zaupali slikopleskarska in fasaderska dela, se obrnite na podjetje FERLAN d.o.o. Nudimo vam celovite storitve, svojim naročnikom pa se v celoti posvetimo. Na voljo smo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Opravimo slikanje sten, pleskanje oken in vrat, razstavnih prostorov, stavbnega pohištva…

Že vrsto let se ukvarjamo s slikopleskarstvom in fasaderstvom, dejavni pa smo povsod po Gorenjskem, Savinjskem in v Osrednji Sloveniji. Po dogovoru smo vam na voljo kjerkoli. Pred pričetkom del prostore in okolico ustrezno zaščitimo, po končanih delih pa za seboj pospravimo.

Zunanjo podobo vašega objekta lahko zaupate našemu fasaderstvu, ki dela opravi kvalitetno in učinkovito. Pri fasadi je pomembno tudi, da je ustrezno toplotno izolirana, da varuje objekt pred zunanjimi vplivi in mu daje privlačno vizualno podobo.

Našim naročnikom se individualno posvetimo in si za vas vzamemo čas. Pripravimo vam personalizirano ponudbo glede na vaše želje, zahteve in ideje. Na voljo smo vam tudi za sanacije objektov.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo z Gorenjske FERLAN d.o.o. je uvrščeno med top ponudnike

Na področju fasaderstva vam nudimo izdelavo toplotno izolacijskih fasad, slikanje in obnova obstoječih fasad, sanacijo fasadnih sistemov, izdelavo napuščev, urejanje dokumentacije za Ekosklad, montažo okenskih polic, izdelavo barvnih študij...

V našem slikopleskarstvu in fasaderstvu vam pomagamo pri izbiri barve in barvnih kombinacij. Kot kvalitetno slikopleskarstvo, sodelujemo z oblikovalko, ki deluje na področju interierja in notranje opreme, ki vam nudi svetovanje pri idejni zasnovi.

Stopite v stik z nami, tudi vam zagotovimo top ponudbo za slikopleskarstvo in fasaderstvo kjerkoli na Gorenjskem in po ostalih delih Slovenije. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili.