Nazaj na seznam zadetkov

A.G. PLUS NOVA d.o.o.

Ob Ljubljanici 136, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
[email protected]
Ponedeljek: 07:30 - 19:30 Torek: 07:30 - 19:30 Sreda: 07:30 - 19:30 Četrtek: 07:30 - 19:30 Petek: 07:30 - 15:30 Sobota: 12:00-16:00 Nedelja: Zaprto

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Osrednja Slovenija

Za podjetje A.G. PLUS NOVA d.o.o. je najbolj pomembno, da se na področju slikopleskarstva in fasaderstva posvetimo vašim idejam in zamislim. Želimo si, da ste s končnim izdelkom zadovoljni, prav tako pa se trudimo, da ste zadovoljni tudi z našim odnosom in s celostno storitvijo.

Dela slikopleskarstva in fasaderstva opravljamo po celotni Osrednji Sloveniji, po dogovoru pa smo dejavni tudi po vsej širši okolici in drugje.

Naše delo poteka tako, da najprej opravimo ogled, kjer se dogovorimo o vseh detajlih. Na voljo smo vam za nasvet, saj vas bodo obiskali izurjeni strokovnjaki. Nato vam pripravimo top ponudbo. Skupaj se dogovorimo za termin, potem pa sledi izvedba.

Izdelava fasade in pleskanje sten sta dve povezani, a ločeni storitvi.

Izdelava fasade običajno vključuje namestitev zunanjega ovoja stavbe, ki ščiti notranjost stavbe pred vremenskimi vplivi in hkrati daje stavbi estetski videz.

Pleskanje sten pa je proces, ki se uporablja za preoblikovanje ali popravilo notranjih sten stavbe. Pleskanje sten zahteva uporabo dobrega pleskarskega orodja, kot so valjčki, špachelj in čopiči, za nanos barve ali teksture na stene. Pleskanje sten se lahko uporablja za spremembo barve ali teksture sten, kot tudi za skrivanje manjših napak na stenah.

Oba procesa zahtevata strokovnost in izkušnje, da se doseže kvaliteten in trajen rezultat. In pri nas v Osrednji Sloveniji, vam to lahko zagotovimo.

Ne odlašajte in si priskrbite do -10% popust, ki je časovno omejen!

Izdelavo fasad in pleskanje sten v Osrednji Sloveniji opravimo zavidljivo!

A.G. PLUS NOVA d.o.o. pri opravljanju slikopleskarskih in fasaderskih del uporablja le najboljše materiale, ki jih nanašamo v skladu z navodili proizvajalca. Odlikujejo nas številne pozitivne lastnosti, kot so:

  • mnoge pridobljene izkušnje in znanja,

  • opravimo barvno študijo fasade in sten,

  • smo prilagodljivi,

  • končne storitve so izvedene kvalitetno,

  • naše cene so primerne,

  • smo zanesljiv in pošten poslovni partner.

Pri izbiri fasade je predvsem pomembna tudi izolativnost. Strmimo k optimalni funkcionalnosti fasade in k estetskemu videzu, ki je prilagojen okolju in vašim željam. Izvedemo fasade, ki kljubujejo večjim vremenskim obremenitvam.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo v Osrednji Sloveniji izvedemo tako, da vam služi vrsto let, je učinkovito ter funkcionalno. Izvedemo ga v najkrajšem možnem času, saj upoštevamo dogovorjene roke. Stopite v stik z nami, da se dogovorimo tudi z vami za top ponudbo!