Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in knauf

Podjetje RAFKO, d.o.o. se že leta ukvarja s slikopleskarstvom in polaganjem knaufa. Na voljo smo naročnikom z gorenjske regije in širše okolice, po predhodnem dogovoru pa pridemo kamorkoli.

Smo uspešno gradbeno podjetje, ki vam kvalitetno uredi:

  • izolacijo fasad,

  • suhomontažna dela,

  • polaganje knaufa,

  • slikopleskarstvo,

  • manjša gradbena dela.

Da smo zaupanja vredno podjetje priča tudi certifikat zlate bonitetne odličnosti, kar pomeni, da nam lahko brez skrbi zaupate, saj predstavlja stabilnega ponudnika, ki vam zagotavlja varno poslovanje.

Slikopleskarska dela opravljamo z najboljšimi materiali priznanih proizvajalcev. Pri polaganju knaufa uporabljamo mavčne plošče oziroma knauf plošče najboljše kakovosti. Mavčne plošče se pri suhomontaži pogosto uporablja. Primerne so za stene, strope in tla. Odločite se za polaganje knaufa, ker je hitro, poceni in enostavno.

Na voljo smo vam za slikopleskarstvo in polaganje knaufa kadarkoli

Slikopleskarska dela opravljamo dosledno, saj vam želimo zagotoviti estetsko dovršene storitve, odlično poznavamo usklajevanje barv in ostalih materialov z okolico. Poznamo tudi nove slikopleskarske materiale in tehnike obdelave, zato z nami lahko pričakujete sodobne in napredne rešitve.

Pri montaži knaufa vam nudimo elegantno in učinkovito rešitev tako v stanovanjskih kot nestanovanjskih objektih. Knauf je odlična rešitev, saj ugodno vpliva na bivalno počutje in je odličen toplotni in zvočni izolator. Delamo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah.

RAFKO, d.o.o. vam nudi celovite storitve po top ponudbi. Kontaktirate nas za odlične pogoje sodelovanja. Slikopleskarska dela in knauf montažo izvedemo skladno z vašimi idejami in smo vam na voljo tudi za svetovanje.