Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo in polaganje tapet

Odločite se za podjetje AD TEAM, Hasija Karahasanović, s.p., ko potrebujete zaupanja vrednega izvajalca slikopleskarstva ali ponudnika polaganja tapet. Najbolj smo dejavni po Ljubljani s širšo okolico, a po dogovoru delamo tudi drugje. Preverite, zakaj nas izbere vedno več strank.

Z dejavnostjo se ukvarjamo že več kot 15 let, v času izvajanja slikopleskarskih del pa smo pridobili številne izkušnje, dopolnili smo svoja znanja in mnogo zadovoljne stranke. V sklopu naše ponudbe vam lahko zagotovimo:

  • slikopleskarska dela,

  • polaganje tapet,

  • polaganje 3D tapet,

  • storitve čistilnega servisa.

Pri vseh opravilih vam zagotavljamo uporabo kvalitetnih materialov priznanih proizvajalcev ter tehnično brezhibno orodje in opremo. Sledimo vsem novim trendom s področja slikopleskarstva in polaganja tapet, da vam tako lahko zagotovimo le najbolj varne, kvalitetne in moderne rešitve.

Uredimo vam storitve slikopleskarstva in polaganja tapet

Pred začetkom izvajanja slikopleskarskih del ali pred polaganjem tapet, vse elemente zaščitimo. Ker pa se podjetje AD TEAM, Hasija Karahasanović, s.p. uveljavlja tudi kot čistilni servis, pa po končanih delih za sabo vse pospravimo, tako da za nami ostane le kvalitetno izveden končni izdelek.

Zakaj izbrati nas, ko se odločate za slikopleskarja ali ponudnika polaganja tapet? Ker dela opravimo učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času. Po končanih delih je izdelek estetsko dovršen, ima dolgo življenjsko dobo, je trpežen in visokokakovosten. Ker pa smo top ponudniki, pa vam zagotovimo tudi prijazne cene s pomočjo občasnih akcijskih popustov.

Materiali, izvedba del odnos in cena - vse to vam za slikopleskarska dela in polaganje tapet uredimo po top ponudbo. Kontaktirajte nas za odlične pogoje sodelovanja.