Nazaj na seznam zadetkov

Slikopleskarstvo Pomurje, Štajerska, Miloš Marko s.p.

Izvajate novogradnjo, obnavljate stanovanje ali bi radi popestrili vaše prostore z novim nanosom barve? Pri podjetju Zaključna gradbena dela, Miloš Marko s.p. smo pravi izvajalec za vas, saj na območju Pomurja in Štajerske izvajamo zanesljivo slikopleskarstvo.

Barva močno vpliva na kvaliteto vašega bivanja. Če so barve premočne, vas bo bolela glava, če so prenežne, so lahko dolgočasne. Izbira pravega slikopleskarja je zato ključna.

Slikopleskartvo iz Pomurja vam je vedno na voljo s svojo kvaliteto

Sedež našega podjetja se nahaja v kraju Benedikt, na Štajerskem. S pomočjo naših vozil, lahko pridemo do vaše lokacije. Ker je Pomurje blizu, vam tudi tam opravimo slikopleskarstvo.

Dela izvajamo v hišah, stanovanjih in poslovnih prostorih. Izpeljali smo že številna slikopleskarska dela in imamo na tem področju bogate izkušnje in mirno roko.

Pri delu uporabljamo kvalitetne barve priznanih proizvajalcev, s katerimi lahko pleskamo in pobarvamo različne podlage. Za nas ni nobena površina ovira!

Za izvedbo slikopleskarstva smo dejavni tudi na Štajerskem

Ko se odločamo za barvo, ki bo krasila notranjost našega doma ali poslovnega prostora, je lahko izbira obremenjujoča. Na voljo je toliko različnih barvnih odtenkov. Da ne bo izbira povzročila preveč stresa, vam lahko svetujemo o najboljših barvah, ki se bodo znotraj vaših prostorov lepo skladale. Seveda pri izbiri upoštevamo vaše želje.

Znotraj našega podjetja pozorno spremljamo razvoj barv in njihovo popularnost. Materiali in barve se vedno znova posodabljajo in izboljšujejo, zato smo vedno na tekočem in jih pri delu tudi uporabljamo.

Slikopleskarska dela vam opravimo:

  • znotraj zastavljenega časovnega okvirja,

  • strokovno,

  • zanesljivo in

  • ugodno.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite kvalitetno slikopleskarstvo za Pomurje in Štajersko. Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.