Nazaj na seznam zadetkov

Sodni tolmač za nemščino Dolenjska, Mojca Retelj s.p.

Iščete dobrega sodnega tolmača? Bi radi prevod iz nemščine? Na iščite naprej! Obrnite se na Prevajanje in tolmačenje Mojca Retelj s.p.

Naša storitev sodnega tolmačenja je zanesljiva in natančna

Že vrsto let se ukvarjamo s prevajanjem različnih besedil. Nemščino imamo v krvi, saj besedila prevajamo iz nemščine v slovenski jezik ter iz slovenskega v nemški. Prav tako smo sodni tolmač za nemški jezik.

Sodnega tolmača potrebujete na zahtevo sodišča, državnega organa ali stranke, ki uveljavlja svoje pravice. Delo sodnega tolmača ne obsega le dela na sodišču, ampak tudi na drugih organih.

Zaradi bližine Avstrije in Nemčije, številni odhajajo na delo v nemško govoreče države. Če potrebujete prevode kakršnihkoli dokumentov, kot so sodni registri, potrdila o nekaznovanju, rojstni listi, spričevala itd. se obrnite na nas.

Pri takih vrstah besedil je potrebno, da se prevoda lotimo natančno. Pri nas vam tako storitev zagotavljamo.

Vsi sodni tolmači, vključno z nami, so imenovani s strani Ministrstva za pravosodje. Tako veste, da je izvajalec ustrezno usposobljen in sposoben opravljati svoje delo.

Svoje prevode in delo tolmača zaupajte strokovnjaku kot smo mi

Pri delu z nemškim jezikom imamo pri Prevajanje in tolmačenje Mojca Retelj s.p. dolgoletne izkušnje. Svoje znanje nemščine spotoma dopolnjujemo in nadgrajujemo, ker vam želimo zagotoviti najboljše prevode in sodno tolmačenje.

Naše stranke so za nas zelo pomembne. Številne se vračajo k nam, ker vedo, da so na Dolenjskem našle kakovostnega sodnega tolmača. Ko se z vami dogovorimo za rok, se tega tudi držimo. Vašim željam in potrebam se tudi prilagajamo.

Za dodatne možnosti in vprašanja smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktov. Pri Prevajanju in tolmačenju Mojca Retelj s.p. smo vam vedno na razpolago in se veselimo sodelovanja z vami.