Nazaj na seznam zadetkov

KORELAT avtošola in druge storitve d.o.o. Ljubljana

logo
naše vozilo
Tacenska cesta 90, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Ponedeljek: 10:00 - 17:00 Torek: 10:00 - 14:00 Sreda: 10:00 - 14:00 Četrtek: 10:00 - 17:00 Petek: 10:00 - 14:00 Sobota: Zaprto Nedelja: Zaprto

Šola vožnje Ljubljana, okolica, Korelat d.o.o.

Je šola vožnje to, kar iščete na lokaciji Ljubljana, okolica? Kot top ponudnik za regijo smo se uveljavili pri družbi KORELAT d.o.o., kjer daleč naokoli slovimo po:

  • temeljitem teoretičnem

  • in praktičnem pouku vožnje.

Pri nas že dolga leta uspešno usposabljamo kandidate za kategorije A, AM, B, C, E, D in D1.

Razpolagamo s floto sodobnih vozil, kar nam omogoča udobno, varno, zanesljivo, stroškovno učinkovito in okolju prijazno opravljanje storitev. Naša vozila so raznolika in prav za vsakega kandidata se najde tisto, ki mu najbolj ustreza, da lahko praktično usposabljanje poteka udobno ter prijetno.

Naša največja konkurenčna prednost pa je ekipa prijaznih, vrhunsko strokovno usposobljenih in izkušenih inštruktorjev vožnje, ki prisluhnejo željam in potrebam vsakega kandidata, se mu maksimalno individualno posvetijo in s svojo strokovnostjo zagotovijo storitev na najvišji možni ravni.

Top avtošola Ljubljana okolica, CPP

Na enem mestu vam nudimo vse: Opravljanje izpita CPP in vse, kar sledi!

Naša avtošola vam nudi prav vse storitve na enem mestu, od priprave na opravljanje izpita CPP, do vsega ostalega kar sledi …

Tečaje cestnoprometnih predpisov izvajajo naši učitelji, ki v sproščenem ambientu snov razložijo na do kandidatov razumljiv način, kar predstavlja odlične temelje za nadaljevanje praktičnega usposabljanja. Termini izvajanja tečajev cestnoprometnih predpisov, ki so priljubljeni v Ljubljani in okolici, so za vse kategorije razpisani pogosto. Ni presenečenje, da nas tudi za pripravo na opravljanje izpita CPP izberejo kandidati iz vse regije Ljubljana okolica.

Naša šola vožnje nudi tudi ostale storitve, kot so na primer ugodni avtobusni prevozi.

Izberite šolo vožnje KORELAT d.o.o. v Ljubljani, okolici, tudi vi in svoje prve kilometre boste prevozili na prijeten, poučen in ugoden način ter se sami prepričali, zakaj smo se uveljavili kot TOP ponudnik.

Za vse informacije, cene ur in naročila storitev smo vam na voljo prek naših kontaktnih podatkov.