Nazaj na seznam zadetkov

Šola vožnje, opravljanje vozniškega izpita, CAR&MIS d.o.o.

CAR&MIS d.o.o. je prava izbira za tiste, ki iščete kvalitetno šolo vožnje za opravljanje vozniškega izpita. Naš cilje je, da vas naučimo varne vožnje za življenje.

Nudimo vam opravljanje teoretičnega in praktičnega dela. Znanje, ki ga zagotavljamo v naši avtošoli je le osnova za dobro in varno vožnjo. Voznikom smo na poti do izkušenosti tako na voljo za pomoč z nasveti o cestnoprometnih predpisih in tehniki vožnje. Učimo vas, da postanete dober in zanesljiv voznik.

Kaj potrebujete za opravljanje vozniškega izpita?

  • zdravniški pregled (zdravniško spričevalo)

  • tečaj in izpit iz prve pomoči

  • tečaj CPP (cestnoprometni predpisi)

  • republiški test CPP pri Izpitnem centru za voznike motornih vozil

  • praktični del usposabljanja

  • izpitna vožnja

Po uspešno opravljeni šoli vožnje pridobite vozniški izpit in postanete voznik začetnik!

Ugodna in kvalitetna top ponudba za šolo vožnje in opravljanje vozniškega izpita

V avtošoli CAR&MIS d.o.o. imamo do naših kandidatov spoštljiv in profesionalen odnos, občasno pa vam nudimo tudi do -10% popuste, ki pa so časovno omejeni. Kontaktirajte nas še danes in si priskrbite top ponudbo.

Naš program je kakovosten, saj si želimo, da bi vaša samostojna vožnja bila zanesljiva, varna in samozavestna.

Naši inštruktorji so izkušeni in strokovno usposobljeni. S kandidati, ki opravljajo vozniški izpit navežejo stik in poskrbijo, da poučevanje poteka gladko. Na voljo so za vsa dodatna vprašanja in nasvete. Trudimo se, da je čas, ki ga preživimo skupaj poučen in prijeten.

Stopite v stik z nami za vsa dodatna vprašanja in naročanje termina v naši šoli vožnje za opravljanje vozniškega izpita.

Želimo vam veliko uspehov!