Nazaj na seznam zadetkov

Šolske potrebščine, ANTIKA knjigarna, Savinjska

ANTIKA knjigarna, ki se nahaja v Celju, na naslovu Kocbekova ulica 6, je pravi naslov za vse ljubitelje dobrih knjig in priljubljena izbira šolarjev, ko potrebujejo šolske potrebščine, učbenike, delovne zvezke in drugo, za uspešno opravljeno šolsko leto.

ANTIKA knjigarna, je prijetna in cenovno ugodna knjigarna v Celju, na Savinjskem. Obiščite nas in se prepričajte.

Ob široki izbiri knjig in šolskih potrebščin nudimo tudi raznovrstne pisarniške potrebščine, ki jih potrebujejo tako pisarne, podjetja. Prav tako prirejamo literarne večere, ki so dobro obiskani in pri ljubiteljih dobrih knjig zelo priljubljeni.

Zavedamo se, da je najboljša referenca zadovoljna stranka, zato se trudimo, da vsaki stranki ponudimo individualno obravnavo, poleg tega pa zagotavljamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Knjigarna ANTIKA v Celju, na Savinjskem, vas pričakuje dobro založena s šolskimi potrebščinami, učbeniki, delovnimi zvezki in knjigami! Za dodatne informacije smo vam na voljo na naši telefonski številki, lahko pa nas obiščete tudi v naši poslovalnici.

Prodaja učbenikov in delovnih zvezkov Savinjska

Je pred vrati novo šolsko leto? Vaš šolar že z navdušenjem čaka nakup novih učbenikov, delovnih zvezkov in preostalih šolskih potrebščin?

Kvalitetne izdelke in knjige v naši knjigarni v Celju ponujamo po zelo ugodnih cenah, pogosto pa za vas pripravimo tudi posebne ponudbe in dodatne popuste na izbrane izdelke. Preverite!

Še tako zahtevne stranke, bodo pri nas našle kar iščejo, saj naš kolektiv ponuja pester knjižni program, kakor tudi veliko pisarniškega in šolskega materiala priznanih domačih in svetovnih proizvajalcev. V naši knjigarni pa najdete knjige tujih in slovenskih pisateljev.

Naša knjigarna v Celju je odprta vsak delovni dan med 9.00 in 17.00 ter ob sobotah do 12.00, kjer vas bomo prijazno postregli. Če se osebno ne morete oglasiti, lahko povpraševanje oddate tudi po telefonu ali elektronski pošti, z veseljem vam bomo pomagali. V kolikor iskanega izdelka ali knjige nimamo na zalogi, se bomo v najkrajšem možnem času potrudili, da vam le tega dobavimo.

Veselimo se vašega obiska!