Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne elektroinštalacije, elektro projektiranje in kvalitetne sončne elektrarne so na voljo pri MPE Mitja Mihelič s.p.

V našem podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. se ukvarjamo s postavitvijo sončnih elektrarn, ugodnimi elektroinštalacijami in elektro projektiranjem. Za vas smo na voljo po celi dolenjski regiji.

V okviru postavitve sončnih elektrarn, elektroinštalacij in elektro projektiranja vam v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. nudimo:

-          Napeljava elektroinštalacij,

-          sanacije,

-          elektroinštalacije v novo gradnjah, 

-          predpripravo za video nadzore in alarmne sisteme.

Sončne elektrarne, elektroinštalacije in elektro projektiranje vam pri nas v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. nudimo po zelo dostopnih cenah, kakovost pa je na visokem nivoju. Smo hitro odzivni, odgovorni, ažurni ter spoštujemo vse roke in dogovore s stranko.  

Pri postavitvi sončnih elektrarn, ugodnih elektroinštalacijah in elektro projektiranju v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. poskrbimo pa tudi za varnost pri delu.

Na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam in zahtevam na področju sončnih elektrarn, ugodnih elektroinštalacij in elektro projektiranja. Podjetje MPE Mitja Mihelič s.p. je zagotovo prava izbira.

Sončne elektrarne, elektroinštalacije in elektro projektiranje bo za vas v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. opravila natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena.  

Pri izvedbi sončnih elektrarn, ugodnih elektroinštalacij in elektro projektiranja v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. uporabljamo le najbolj kakovostne materiale in orodja.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o sončnih elektrarnah, ugodnih elektroinštalacijah in elektro projektiranju v podjetju MPE Mitja Mihelič s.p. nas kontaktirajte, sam smo za vas vedno na voljo.

V veselje nam bo sodelovati z vami!