Nazaj na seznam zadetkov

Ordinacija družinske medicine v Ljubljani, kjer so pacienti deležni najboljše oskrbe

Ordinacija družinske medicine Sonja Ukmar v Ljubljani že vse od svoje ustanovitve leta 2001 skrbi, da so njihovi pacienti deležni najboljše medicinske oskrbe, v skladu s strokovnimi zdravstvenimi zahtevami in načelih ter smernicah.

Ambulanta družinske medicine Ukmar gradi na zaupanju in medsebojnem spoštovanju, kjer je ključna kakovostna oskrba ter pristen in oseben odnos do pacientov.

Osebje se nenehno izobražuje in uporablja najsodobnejšo medicinsko opremo.

Da bi svojim pacientom zagotovili kar najboljšo oskrbo, se osebje nenehno udeležuje strokovnih izobraževanj, pri svojem delu pa uporablja najsodobnejšo medicinsko opremo in postopke, s katerimi zagotavlja dolgoročno in kontinuirano oskrbo, glede na zahteve in potrebe posameznega bolnika.

Ordinacija družinske medicine v Ljubljani

Gre sicer za zasebno ordinacijo s koncesijo, kar za paciente pomeni enak obseg pravic, kot jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje, za ambulanto pa enak nadzor. Če je zdravnica odsotna, je za bolnike urejeno nadomeščanje, vse potrebne informacije pa v takšnem primeru posreduje medicinska sestra.

Ordinacija družinske medicine Sonja Ukmar pa nudi tudi določene plačljive storitve, ki jih ni mogoče opraviti v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja, kot so na primer:

  • cepljenje proti gripi, klopnemu meningoencefalitisu, pnevmokokni pljučnici ,

  • managerski pregledi,

  • zdravniška potrdila in spričevala na željo pacienta,

  • druge preiskave na željo bolnikov ali

  • predpisovanja zdravil na zalogo ali za na dopust.

V času širjenja COVID-19 ordinacija zagotavlja tudi hitre teste in PCR teste.

Če si v Ljubljani želite top zdravstvene oskrbe, izberite ordinacijo družinske medicine Sonja Ukmar.