Nazaj na seznam zadetkov

Spletni tarok, ETAROK, Miroslav Cigan s.p.

Pozdravljeni ljubitelji taroka, priljubljene igre s kartami po vsem svetu.

Podjetje eTAROK vam nudi odličen spletni program za igranje taroka. Tržimo lastne aplikacije in storitve, poleg tega pa izdelamo po naročilu aplikacijo za poslovne ali druge namene.

Pri nas lahko trenirate tarok z računalniškimi igralci ali pa z igralci in igralkami po celotni Sloveniji in od drugod, pri čemer vam ni potrebno čakati. Sprejmite izziv in osvojite internetno tarok top listo. Pokažite svoje spretnosti in se naučite novih!

Tarok je priljubljena in zanimiva igra. Svoje privržence ima po vsem svetu, tako med mlajšimi kot starejšimi, študenti, poslovneži, upokojenci, skratka vsem, ki radi bistrijo svoj um.

Igrajte spletni tarok eTAROK s prijatelji, računalniškimi igralci ali igralci taroka iz Slovenije ter tujine

Tarok je igra, ki bistri um in vam pomaga sklepati nova poznanstva. Garantiramo vam, da se boste ob tem neizmerno zabavali.

Vabljeni, da se nam pridružite kot član, kar vam omogoča igranje taroka iz udobja svojega naslanjača.

Preizkusite naš izjemen program in se pridružite mnogim našim zadovoljnim uporabnikom in odličnim referencam. Prepričani smo, da vam bo igranje taroka pri eTAROKU v veselje!

Včlanite se in uporabljajte program z vsemi funkcionalnostmi. Igranje preko interneta je zanimivo, varno in omogoča veliko zasebnosti. Naša ekipa strokovnjakov zavzeto in profesionalno skrbi za delovanje spletne strani in igranje.

Prenesi, preizkusi in se včlani!