Nazaj na seznam zadetkov

Splošna gradbena dela Ljubljana, Gradbeno podjetje Piramida d.o.o

Iščete izvajalca, ki bi za vas izvedel več različnih splošnih gradbenih del? Našli ga boste pri podjetju Gradbeno podjetje Piramida d.o.o. iz Lukovice. Za iskanje različnih izvajalcev, boste porabili veliko časa, energije in denarja. Lažje je, če si izberete izvajalca, ki vam bo opravil vse gradbene storitve od začetka do konca.

Pri Gradbenemu podjetju Piramida d.o.o. vam nudimo celotno gradbeno storitev. Večinoma smo dejavni na širšem območju Ljubljane in Osrednje Slovenije.

Za izvedbo splošnih gradbenih del v Ljubljani, pokličite podjetje Piramida d.o.o.

Brez težav delamo na novogradnjah ali na starejših objektih. Za vas lahko:

  • zgradimo temeljno ploščo,

  • izdelamo škarpe,

  • opravljamo tesarstvo in krovstvo,

  • izvedemo zaključna gradbena dela (slikopleskarska in fasaderska dela),

  • poskrbimo za urejanje okolice.

Želje in zadovoljstvo naših naročnikov stoji pri nas na prvem mestu.

Pri izvedbi splošnih gradbenih del upoštevamo vaše mnenje in potrebe ter vam strokovno svetujemo, saj imamo na področju gradbeništva bogate izkušnje.

Pri izvajanju splošnih gradbenih del vam nudimo najboljšo storitev

Za izvedbo splošnih del uporabljamo ustrezne stroje, mehanizacijo in orodje. Naši zaposleni imajo za opravljanje vseh strojev ustrezno znanje in so zanesljivi ter redno skrbijo za njihovo delovanje, saj nedelujoča mehanizacija ne more zgraditi novega doma ali objekta.

Vse orodje in mehanizacijo pripeljemo na vašo lokacijo, naj bo to v Ljubljani, Osrednji Sloveniji ali drugih koncih Slovenije.

Pred pričetkom del se z vami dogovorimo o samem poteku in izvedbi del. Dogovore, ki jih z vami sklenemo, tudi upoštevamo. To velja tudi za dogovorjen časovni okvir, kjer vam zagotavljamo, da bomo splošna gradbena dela zaključili do dogovorjenega datuma.

Bi radi sodelovali z nami? Oddajte nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo za splošna gradbena dela.