Nazaj na seznam zadetkov

Športni vrtec, vpis, Novo mesto, JANA d.o.o.

Je napočil čas, ko morate svojega otroka vpisati v vrtec? Bi želeli, da obiskuje takega, kjer mu bo omogočeno veliko gibanja, aktivno preživljanje njegovega časa, ko bo v vrtcu? Se navdušujete nad pedagogiko Montessori?

Je izbira velika in ste v dilemi?

Naj vam predstavimo podjetje JANA, predšolska vzgoja, svetovanje, storitve, d.o.o. iz Novega mesta, ki pod svojim okriljem vodi prav poseben vrtec, športni vrtec, kjer je veliko časa posvečenega športu in gibanju.

Za otroke je aktivno preživljanje njihovega časa izrednega pomena, saj se tako pravilno zdravo razvijajo in rastejo. Navadijo se sproščanja ob telesni rekreaciji, to pa nato odnesejo tudi v odraslost, ko dolge ure sedenja v pisarni negativno vplivajo na zdravje.

Predvsem pa se trudimo, da je naš športni vrtec, vrtec nasmehov, prijaznosti, dobrega počutja in seveda varnosti. Spodbujamo razvoj:

  • Samostojnosti

  • Koncentracije

  • Medsebojnega spoštovanja

  • Sodelovanje

  • Pomoč drug drugemu

Človeško telo je "stroj", ki potrebuje nenehno gibanje, za to smo bili ustvarjeni.

Z redno telesno aktivnostjo se otrokom razvija boljša motorika, kar se kaže tudi v poznejšem življenju. Aktivnosti se izvajajo skozi celo leto, v zimskih mesecih pa so v program vključene tudi zimske radosti, ki so prijazne tudi čistim začetnikom.

V nudenje storitev je vključeno tudi delo pedagogov, ki imajo izkušnje in veselje do dela z otroki, vštete tudi razne dejavnosti v sklopu športnega vrtca v Novem mestu. Za točneje informacije nas kontaktirajte ali si oglejte našo spletno stran.

Športni vrtec v Novem mestu je prava izbira za vse starše, ki se zavedajo pomena gibanja za zdravje.

Bi želeli več informacij? Stopite z nami v stik. Pomagali vam bomo pri vpisu v športni vrtec v Novem mestu z izpolnitvijo formularjev in koristnimi napotki. Nato pa vas bomo povabili na informativni razgovor.

Naš zasebni vrtec JANA, predšolska vzgoja, svetovanje, storitve, d.o.o. je vpisan v razvid javno veljavnih programov v Republiki Sloveniji. To pomeni, da ste starši oziroma skrbniki upravičeni do občinske subvencije glede na njihova pravila in pogoje, ki veljajo. Višina subvencije znaša 85% cene programa javnega vrtca v občini bivanja.