Nazaj na seznam zadetkov

Športno aerobno društvo BINGO, Divača

V živo vodena vadba pilatesa, izposoja kineteka in magneta, vse to in še več vam je na voljo pri TOP ponudniku Športnem aerobnem društvu BINGO iz Divače, na Primorskem.

Nahajamo se na naslovu Trg 15.aprila 1a, Divača, vsak dan pa izvajamo pilates v živo ob 7:00 in 19:00 uri.

Zakaj v živo se marsikdo vpraša? Ker je tako bolj zabavno, ker se napačno izvajanje takoj vidi in ga lahko učinkoviteje korigiramo. Komunikacija potega hitreje, bolj jasno in ker marsikdo doma nima možnosti vaditi v primernem okolju doma.

Pilates je posebna zvrst vaj za krepitev miših celotnega telesa, primerna tako za profesionalne športnike kot tudi za otroke in seniorje, ki je proti koncu 20. stoletja pridobil na priljubljenosti tudi pri širši publiki.

Pomembni elementi pilatesa so: kontrola, rednost, koncentracija, intuicija, dihanje, center, natančnost, sprostitev, kontinuirano gibanje.

Prepustite se vodenju izkušene mojstrice pilatesa

Športno aerobno društvo BINGO, Divača, sestavljajo člani, ki se navdušujejo nad športnim, zdravim načinom življenja, ki se zavedajo, da je gibanje za telo pomembno in se radi udeležijo vadbe pilatesa, kjer sami narekujejo tempo in intenziteto posameznih vaj.

Vse to pod vodstvom izkušene vaditeljice in mentorice, ki usmerja, spodbuja in pomaga, ko je to potrebno.

Pomembno nam je, da se pri nas počutite dobro, zato skrbimo za:

  • čisto sproščeno okolje,

  • dobo podajanje znanja

  • in jasno usmerjanje, navodila, vodenje.

Smo vzbudili vaše zanimanje, bi se nam radi pridružili na vodeni vadbi? Potrebujete še kakšno spodbudno informacijo? Več o Športnem aerobnem društvu BINGO iz Divače, na Primorskem vam zaupamo ob klicu ali obisku.

Se vidimo.