Nazaj na seznam zadetkov

Športno društvo Ljubljana

V glavnem mestu Ljubljana je precej športnih društev. A kot top ponudnik v panogi športnih društev v Ljubljani smo se uveljavili pri Športnem društvu Zavarovalnice Triglav.

Ker verjamemo v zdrav duh v zdravem telesu, šport in gibanje pa sta dokazano ključni element zdravega in aktivnega načina življenja, delujemo z namenom krepitve in promocije športnega udejstvovanja med zaposlenimi pri Zavarovalnici Triglav.

Naše delovanje temelji predvsem na športnih dogodkih vseh vrst, za zaposlene pa organiziramo tudi zanimive prireditve, ki vedno pritegnejo lepo število udeležencev.

S športnimi dogodki in prireditvami vedno pritegnemo veliko število članov

Kot športno društvo Zavarovalnice Triglav, Ljubljana, si vedno prizadevamo ugoditi željam zaposlenih in tako jim vedno prisluhnemo, ter njihove želje in potrebe v največji možni meri tudi upoštevamo in implementiramo.

Smo odlično organizirani in prav to nam je omogočilo, da smo se v glavnem mestu Ljubljana uveljavili kot top športno društvo. Se hitro odzivamo, dogodke in prireditve skrbno in natančno načrtujemo, delujemo transparentno in smo zanimivi za širok krog zaposlenih Zavarovalnice Triglav.

Če ste zaposleni pri Zavarovalnici Triglav, Ljubljana in iščete športno društvo, se nam pridružite. Športno društvo Zavarovalnice Triglav vas z veseljem pričakujemo in verjamemo, da se boste tudi sami kmalu prepričali, zakaj smo se uveljavili kot top ponudnik.