Nazaj na seznam zadetkov

Stavbno kleparstvo, izolacija strojnih inštalacij, Anton Plahuta s.p.

Stavbno kleparstvo in izolacija strojnih inštalacij sta dejavnosti, kateri opravljamo že kar nekaj časa, zato imamo v podjetju Anton Plahuta s.p. že mnogo pridobljenih znanj, izkušenj in referenc. Izdelujemo tudi nadstreške in strehe.

Stavbno kleparstvo je del gradbeništva, ki se ukvarja z izdelavo in vgradnjo kritin, strešnih okrasnih elementov in drugih konstrukcij, ki ščitijo stavbo pred vremenskimi vplivi. Prav tako se ukvarja z izdelavo in vgradnjo strešnih okrasnih elementov, kot so žlebovi, oboke, snegolovi in drugi elementi, ki pomagajo odvajati vodo in odvečno vlago iz stavbe. Naše stavbno kleparstvo s savinjskega konca, se ponaša visoko stopnjo natančnosti, izkušenj in znanja, saj se mora kritina in drugi elementi pravilno pritrditi in zaščititi stavbo pred vremenskimi vplivi.

Odločite se za nas, ker:

  • smo pri svojem delu odgovorni in ga jemljemo resno,

  • delo opravljamo predano in dosledno,

  • na prvo mesto postavljamo visoko kakovost,

  • smo kvalificirani za stavbno kleparstvo in izolacijo strojnih inštalacij,

  • naše cene so primerne,

  • naš odnos do stranke pa je spoštljivi n profesionalen.

Storitve stavbnega kleparstva in izolacijo strojnih inštalacij na Savinjskem opravimo v dogovorjenih časovnih rokih v podjetju Anton Plahuta s.p.

Naše storitve so nepogrešljive v zaključnih delih v gradbeništvu. Anton Plahuta s.p. opravi svoje delo kot top ponudnik. Redno se udeležujemo izobraževanj in se neprestano še dodatno izpopolnjujemo. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam lahko nudimo le najbolj sodobne in učinkovite rešitve.

V svojem dolgoletnem delovanju na področju stavbnega kleparstva in izolacije strojnih inštalacij na Savinjskem, smo uspešno zaključili tudi bolj zahtevne projekte tako za podjetnike kot posameznike. veseli nas ugledno število dobrih referenc in ponosni smo, ko se jim nenehno pridružujejo nove. Dodajte svojo tudi vi.

Če se odločate o zamenjavi strešne kritine, o stavbnem kleparstvu ali izolaciji strojnih inštalacij, se obrnite na nas, saj si bomo za vas vzeli čas in vam svetovali.

Z materiali, ki jih uporabljamo pri svojem delu, vam zagotavljamo visoko kakovost izvedenih del in popolno funkcionalnost objekta. Na področju stavbnega kleparstva uredimo vse elemente, ki omogočajo sestavo učinkovitega odtočnega sistema.

Smo specializirani in za storitve stavbnega kleparstva in izolacije strojnih inštalacij nudimo le storitve, kot jih pričakujete od top ponudnika.