Nazaj na seznam zadetkov

Stavbno pohištvo De-Mont, Rakek

Naše podjetje deluje od leta 2012. Smo družinsko podjetje, specializirano za prodajo in montažo stavbnega pohištva:

 • garažna vrata vseh vrst

 • vhodna vrata

 • okna

 • rolete in senčila

 • notranja vrata

Opremite vaš dom ali objekt z modernimi in kvalitetnimi izdelki iz naše prodajne ponudbe, kasneje pa po potrebi zagotavljamo tudi servis. Z nami vse v zvezi s stavnim pohištvom dobite na enem mestu.

Po predhodni najavi se lahko oglasite v naših poslovnih prostorih v Postojni, kjer smo vam osebno na voljo za svetovanje oziroma pomoč pri izbiri najboljšega stavbnega pohištva za vas in vaš objekt.

Z dolgoletnimi znanji in izkušnjami vam bomo predstavili rešitve, ki bodo funkcionalne, estetske, znotraj vašega proračuna in ki vam bodo zagotavljale varnost ter udobje. Prilagodimo se vašim željam in strokovno opravimo delo, ki mora na koncu pustiti zadovoljstvo vseh skupaj.

Pokrivamo področje osrednje Slovenije, Gorenjske, Notranjske in Spodnjega Posavja. Imamo tudi zastopništva po preostalih področjih Slovenije.

Garažna sekcijska vrata

Podjetje DE-MONT Dejan Korošec s.p., smo prodajni zastopnik in monter za garažna vrata proizvajalca DoorHan, ki je specializirano podjetje za proizvodnjo celotne palete sestavnih delov za vse vrste vrat.

ALU vhodna vrata

Pomembno je, da so vhodna vrata kot pika na i vsakega doma prilagojena vašemu okusu in željam, hkrati pa z unikatnim stilom in eleganco tudi celostno zaokrožijo videz hiše ali stanovanja.

ALU vhodna vrata, izdelana v Sloveniji, odlikujejo

 • kakovostni materiali,

 • sodobne oblike,

 • čiste linije,

 • enostavno vzdrževanje,

 • odlična toplotna in zvočna izolacija,

 • dolga življenjska doba ter

 • odpornost na različne vremenske pogoje.

Široka izbira stekel, dekorjev, kljuk, barv, prijemalk in dodatkov pa poskrbi, da se bodo vaša nova ALU vhodna vrata popolnoma prilegala vašemu stanovanjskemu objektu.

Vhodna vrata si lahko izberete iz kataloga ali preko konfiguratorja.

Povpraševanje nam pošljite na naš mail [email protected] ali [email protected]

PVC okna in vrata

Okna in vrata izdelujemo iz PVC profilov nemškega koncerna VEKA. Izdelana so v Sloveniji.

Po statistiki iz leta 2004 je VEKA največji svetovni proizvajalec okenskih PVC profilov, pa čeprav njihovi izdelki sodijo v višji kakovostni in cenovni razred.

Okna in vrata so izdelana iz materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa z njimi varčujemo z energijo.

V oknih so običajno IZO stekla 4/WARM/4 mm LOW-E polnjena s plinom in s prevodnim faktorjem Ug=1,0 W/m2K ali po naročilu tudi drugačna stekla.

Okna so okovana z varnostnim okovjem WINKHAUS Pilot Basis – v srebrni barvi.

Izdelavo oken prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji rolet in senčil senčil - Roletarstvo Medle Slovenija.

Lesena okna

Lesena okna DOM so sestavljena iz štirih dolžinsko nespojenih lepljencev, kar oknu daje izjemno trdnost in stabilnost. Moderen dizajn, ki navdušuje tako arhitekte, kot same investitorje. Lesena okna, s katerimi boste ogromno prihranili, saj so zaradi izjemnih karakteristik primerna tako za adaptacije kot novogradnje in pasivne gradnje. Vsa naša lesena okna imajo finalno površinsko obdelavo, s 4-slojnim nanosom barv. Zadihajte skupaj z lesenimi okni DOM izdelana v Sloveniji.

Notranja vrata

Ko začnete oblikovati notranjost svojega doma, boste ugotovili, da lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami notranjih vrat, ki dajejo vaši sobi ali prostoru pravi videz in še vedno služijo svoji funkciji. Notranja vrata izdelana v Nemčiji, pri katerih kvaliteto postavljajo na prvo mesto.

Notranja vrata so bistvenega pomena za oblikovanje in dekoracijo ter imajo pomembno funkcijsko vlogo v življenju hiše. In vsi poznamo občutek udobja in zadovoljstva, ki ga prinese odpiranje in zapiranje kakovostnih vrat.

Storitve, ki spremljajo naša sobna vrata pa so: svetovanje na objektu in v salonu, izmere na objektu in vgradnja notranjih vrat in podbojev.

Oglejte si vse možnosti naših notranjih vrat na naši spletni strani.

Servis stavbnega pohištva

Z vedno večjim povpraševanjem poleg rednih in izrednih servisov naših garažnih vrat izvajamo tudi servise ostalih znamk garažnih dvižnih vrat, saj smo z našimi izkušnjami kos vsakemu izzivu.

Za naša vrata zagotavljamo servisno mrežo po celotni Sloveniji. Večino rezervnih in servisnih delov imamo na zalogi v našem skladišču, kar omogoča hitro rešitev vaših problemov. Poleg naših garancij vsaka stranka prejme tudi tovarniško garancijo, kar pomeni da so rezervni deli vedno dobavljivi.