Nazaj na seznam zadetkov

Visokokakovostni steklarski izdelki po naročilu vas čakajo pri Glasstom

Steklarstvo Glasstom iz Grosuplja smo dosegljivi za vas, da vam pomagamo opremiti objekt od zunaj in znotraj s steklenimi elementi. Za vas po naročilu izdelamo

  • Steklene ograje (balkonske, stopniščne)

  • Ogledala

  • Tuš kabine

  • Stekleni nadstreški za balkone, terase, avtomobile

  • Kuhinjske stenske obloge

  • Steklena vrata

  • Predelne stene

Večino izdelkov iz našega steklarstva vidite na objektih po Dolenjski in Osrednji Sloveniji, seveda smo za sodelovanje na voljo kjerkoli.

Sodobno arhitekturo že lep čas povezujemo tudi s steklenimi površinami, ki so primerne za uporabo zunaj (balkonske ograje in nadstreški) in znotraj (kuhinjska stekla, stopniščne ograje, ogledala, tuš kabine, stopnice).

Zakaj izbrati naše steklarstvo in objekt opremiti s steklenimi rešitvami po meri

Naše steklarstvo se po Dolenjski in Osrednji Sloveniji se uveljavlja s kratkim odzivnim časom, čim krajšim časom izdelave in konkurenčnimi cenami za izdelke visoke kakovosti, ki so narejeni po naročilu. Seveda vam izdelke, narejene v našem steklarstvu, tudi montiramo na lokaciji - večinoma na objektih po Dolenjski in Osrednji Sloveniji oziroma po dogovoru.

Delamo z najboljšimi stekli in ostalimi materiali. Sledimo trendom v notranjem oblikovanju in arhitekturi, ki se nanašajo na steklene površine, da znamo izdelate tako klasične kot najzahtevnejše sodobne rešitve.

Zakaj se odločiti za steklene površine v objektu?

Največja prednost uporabe steklenih površin v prostorih je, da steklene stene, vrata, ograje ne prekinjajo toka svetlobe in omogočajo prost pogled. Poleg tega so relativno enostavne za čiščenje oziroma vzdrževanje. Steklo je tudi odlično odporno na vremenske vplive.

Poleg naštetih praktičnih vidikov, pa se na naše steklarstvo stranke največkrat obrnejo predvsem zaradi estetskega elementa. Steklene ograje, tuš kabine ipd. omogočajo elegantno, moderno opremo prostora.

Potrebujete več informacij? Za ugodno ponudbo in kvalitetno steklarstvo se obrnite na nas.