Nazaj na seznam zadetkov

Vrhunska oprema za skladišča in trgovine po dostopnih cenah vas čaka v STO Mavricij Mihelj s.p. 

Imate trgovino ali skladišče in potrebujete hitro dobavljivo, kakovostno, vzdržljivo, funkcionalno opremo? Si želite ob nakupu imeti na voljo tudi profesionalno montažo? Iščete ugodno ceno? 

Vse to in še več vam zagotavljamo v našem podjetju. Smo strokovnjaki s področja dobave, prodaje in montaže opreme za skladišča in trgovine. Po celi Sloveniji poslujemo s podjetji različnih velikosti in v različnih dejavnostih. Prav vsi vam bodo potrdili, da hitro in ugodno najdemo kvalitetne, predvsem trajne rešitve za njihove potrebe.

Prepričani smo, da tudi vi ne boste razočarani nad ponudbo opreme za skladišča in trgovine, ki jo imamo pripravljeno za vas. 

Oprema za skladišča in trgovine za optimalno izrabo prostora 

Najpomembnejše je, da dobite trajno in uporabno rešitev, seveda so naše dostopne cene le še dodaten razlog, da nam zaupate skrb za izrabo vašega prostora. Ko se lotevate opreme skladišča ali trgovine smo vam na voljo s celovito storitvijo. Na podlagi izkušenj in znanja vam najprej svetujemo, nato dobavimo v najkrajšem možnem času in seveda montiramo vse od drobnega vijačnega materiala do težkih bremen. 

Z nami dobite točno to, kar potrebujete. Na voljo je naslednja oprema za skladišča in trgovine

  • kovinski regali 

  • podesti

  • avtomatizirana skladišča

  • trgovinski vozički in košare

  • trgovinske police, stojala

  • blagajniški pulti 

  • dodatki za trgovine

Po opravljeni storitvi smo vam na voljo tudi z nasveti glede vzdrževanja, da bo vaša oprema v skladišču ali trgovini resnično zagotavljala trajnostno uporabo.  

Ne spreglejte naše ponudbe in si jo zagotovite še danes! Najboljša oprema za skladišča in trgovine vas čaka pri nas!