Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne storitve s kmetijsko mehanizacijo

Podjetje Martin Gašperlin s.p. vam nudi ugodne storitve s kmetijsko mehanizacijo. Nahajamo se na Gorenjskem in smo daleč naokoli eden najboljših ponudnikov.  

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi.

Za vas smo na voljo za sledeče storitve:

  • voznik traktorja,

  • voznik kombajna,

  • najem voznika, traktorista ali kombajnista.

Ugodne storitve s kmetijsko mehanizacijo bodo z nami opravljene vrhunsko

V našem podjetju vam občasno nudimo popust na voznika strojne kmetijske mehanizacije, zato ne odlašajte in si zagotovite top ponudbo, saj je čas akcije omejen!

Z ugodnimi storitvami s kmetijsko mehanizacijo se pri nas ukvarjajo naši zanesljivi, odgovorni, diskretni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki. Zagotavljamo vam visokokakovostne izdelke, po dostopnih cenah in hitro odzivnost. Smo prilagodljivi, naš pristop pa je korekten in profesionalen.

Za ugodne storitve s kmetijsko mehanizacijo smo za vas vedno na voljo

Nudimo vam kvalitetno izvajanje storitev s kmetijsko mehanizacijo od setve, do žetve.

Naša kmetijska oprema in mehanizacija je sinonim za kvaliteto. Imamo veliko pridobljenih znanj in izkušenj, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Ne odlašajte in nas za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnih storitvah s kmetijsko mehanizacijo kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem bomo sodelovali z vami!