Nazaj na seznam zadetkov

Pri Francis d.o.o. naročite storitve z avtodvigali - hitro, ugodno, kvalitetno

Smo dobro opremljeno podjetje z obilico izkušenj na področju izvajanja storitev z avtodvigali.

Delamo s sodobnim voznim parkom, ki izpolnjuje najnovejše ekološke zahteve in druge standarde. Na voljo imamo avtodvigala za dvigovanje strojev, materialov, razne montaže do višine 36 metrov. Nudimo tudi dvige z vakuumskimi oprijemali za fasadne in strešne panele in za dvig stekla.

Po dogovoru zagotovimo brezplačen ogled na terenu, strokovno svetovanje glede načina izvedbe del, zagotovimo tudi transport blaga po Sloveniji in drugih državah EU.

Kje smo dosegljivi za izvedbo storitev z avtodvigalom?

Kjerkoli v Sloveniji nas potrebujete, smo vam na voljo. Glede lokacije se prilagodimo vam, prav tako se potrudimo, za najkrajši možni termin izvedbe.

Ko se dogovorimo za sodelovanje, smo vedno točni, dosegljivi za dodatna vprašanja in se držimo dogovorov.

Z nami dobite profesionalno in varno opravljene storitve z avtodvigali po pričakovani ceni. To potrjujemo s številnimi referencami, ki jih najdete v galeriji in na naši spletni strani. Z veseljem vam jih predstavimo tudi preko vseh objavljenih kontaktov oziroma osebnem stiku.

Storitve z avtodvigali, Francis

Dodatna ponudba za dela na višini

V podjetju znamo prisluhniti potrebam in željam odjemalcev naših storitev. Zato danes niso na voljo samo avtodvigala, pač pa omogočamo tudi ugoden najem:

  • fiksne delovne košare z dvigalom do višine 38 metrov

  • dvižne transportne posode za gradbeni material z možnostjo kipanja

  • transportnega vozička za premik strojev

Individualno ponudbo si zagotovite preko telefona, e-maila ali oddanega povpraševanja zgoraj. Zaupajte nam lokacijo izvedbe storitev z avtodvigalom, kdaj bi želeli, da se dela opravijo, čim več podrobnosti o tovoru ter ostale želje in zahteve. V najkrajšem možnem času vam bomo na voljo s top rešitvijo.