Nazaj na seznam zadetkov

Storitve s težko gradbeno mehanizacijo naročite pri Nesh d.o.o.

Gradbeno podjetje Nesh d.o.o. smo ustanovili z namenom, da na trgu ponudimo storitve s težko gradbeno mehanizacijo.

Za naročnike smo dosegljivi po dostopni ceni in v najkrajšem možnem času, ko je potrebno izvesti storitve z našim bagrom VOLVO EW160C, za katerega imamo na razpolago tudi različne priključke oziroma vso potrebno opremo, da se storitve opravi kvalitetno, znotraj dogovorjenega roka, varno.

Zagotovimo tudi lasten prevoz gradbene mehanizacije, kar je za naročnike vsekakor finančna in časovna prednost. Za storitve z gradbeno mehanizacijo smo dosegljivi po vsej Sloveniji.

Za katera gradbena dela je potrebna težka gradbena mehanizacija

Storitve, ki se najpogosteje izvajajo z gradbeno mehanizacijo, so:

  • Rušitve objektov

  • Izkopi gradbenih jam

  • Izkopi za komunalno infrastrukturo

  • Ravnanje terena oziroma priprava terena

  • Nakladanje gradbenega materiala in sipkih materialov (pesek, zemlja, gramoz)

Če potrebujete karkoli od naštetega, oziroma iščete podjetje, ki ima v ponudbi ugodno na voljo težko gradbeno mehanizacijo, pridobite našo ponudbo.

Razumemo, da je cena pomemben del odločitve za sodelovanje z gradbenim podjetjem, zato se potrudimo, da vam ponudimo največ za svoj denar. Vedno pa ob sodelovanju z nami računajte, da na račun cene ne trpi kvaliteta.

Smo usposobljeni, izkušeni, dobro opremljeni, da delo profesionalno opravimo. To pa je na koncu pri izbiri izvajalca storitev z gradbeno mehanizacijo tudi najbolj pomembno, zato smo prepričani, da boste s sodelovanjem več kot zadovoljni.