Nazaj na seznam zadetkov

Strojne in elektroinštalacije, Jan Benčič s.p.

Bi izvajanje strojnih in elektroinštalacij radi prepustili top ponudniku? Potem se obrnite na podjetje Jan Benčič s.p., ki ima za vas odlično rešitev. 

Danes si svoj bivalni ali poslovni prostor težko predstavljamo brez primerne temperature, brez prijazne osvetlitve ali svežega zraka. Vse to pripomore k večjem udobju v prostoru, boljšemu počutju in bolj zdravemu življenju. Za to smo tu mi! Uredimo vse navedeno s strojnimi in elektroinštalacijami

Na trgu se nahajamo že več kot 18 let, v tem času pa smo pridobili mnoge izkušnje, nagrajevali svoje znanje ter pomagali mnogim strankam, o čemer pričajo tudi številne reference. Vse omenjeno jamči, da nam lahko popolnoma zaupate. 

Pridobite top ponudbo za strojne in elektroinštalacije s podjetjem Jan Benčič s.p.

Jan Benčič s.p. opravlja storitve tako na stanovanjskih objektih, kot v pisarnah, poslovnih in industrijskih prostorih. Kaj vam nudimo?

  • elektroinštalacije

  • IR panele

  • lokalno prezračevanje

  • stilsko razsvetljavo

  • klimatske naprave

  • toplotne črpalke

Uredimo pametni dom, avtomatiko dvoriščnih vrat, opravljamo servis in popravila strojev in naprav… Oglejte si našo celotno top ponudbo na naši spletni strani. 

Zagotavljamo vam visok nivo kvalitete izvedenih strojnih in elektroinštalacij, konkurenčne cene, spoštljiv odnos, prilagodljivost, zanesljivost, doslednost, učinkovitost ter spoštovanje vseh dogovorov in rokov. Individualno se vam posvetimo in vam strokovno in tehnično svetujemo.

Z veseljem pričakujemo vaša povpraševanja, mi pa vam bomo pripravili ponudbo s top pogoji sodelovanja, ki občasno vključuje tudi od -5 do -10% popust!