Nazaj na seznam zadetkov

Vodovodne inštalacije Savinjska, DENIS JURŠIČ, s.p.

Brez stojnih inštalacij vaš dom ali poslovni prostor ne bo deloval pravilno, saj za dobro kvaliteto bivanja potrebujemo vodo, ogrevanje, plin, prezračevanje ali klimatsko napravo.

V podjetju DENIS JURŠIČ, s.p. iz Rogaške Slatine vam zagotavljamo odlične strojne in vodovodne inštalacije, ki jih opravimo kakovostno, hitro, ugodno ter učinkovito.

Pri izvedbi vodovodnih inštalacij vas vedno postavimo na prvo mesto

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in dostopni. Naša ekipa vedno spoštuje dogovore s stranko in upošteva postavljene roke. 

Preverite občasne akcije, ki jih nudimo našim cenjenim strankam, a ne odlašajte, ker so na voljo le določen čas in si priskrbite top ponudbo!

Za strojne in vodovodne inštalacije na Savinjskem smo vam vedno na voljo

Pred začetkov vodovodnih del ali drugih strojnih inštalacij, se z vami pogovorimo o poteku dela. Pogledamo si vaše želje, potrebe in k temu prispevamo naše strokovno mnenje. Česar se z vami dogovorimo, tega se tudi držimo. To velja še posebej za zaključek del v zastavljenemu časovnemu okvirju.

Kakovostne strojne in vodovodne inštalacije bodo za vas opravili naši natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki. V našem podjetju vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.  

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. V kolikor boste storitve prepustili nam, boste vse prej kot razočarani.  

Ne odlašajte in nas za kakovostne ter ugodne strojne in vodovodne inštalacije kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Z veseljem bomo sodelovali z vami!