Nazaj na seznam zadetkov

Specialisti za strojne inštalacije v industrijskih objektih

Urejate industrijski objekt? Je v njem potrebna še inštalacije vodovoda, ogrevanja, drugih strojnih industrijskih inštalacij? So že izvedene, pa potrebujejo prenovo?

Obrnite se na mariborsko podjetje ROR MONTAŽA D.O.O., ki je na trgu prisotno že preko 10 let.

Večletne izkušnje so seveda le en razlog za zaupanje. Podjetje je prava izbira tudi zato, ker:

  • Strojne inštalacije v industrijskih objektih izvedejo znotraj razpoložljivega oziroma dogovorjenega časa.

  • Za industrijske strojne inštalacije ponudijo optimalno razmerje kakovost/cena.

  • Za delo so dobro opremljeni z najsodobnejšo opremo in orodji, varilnimi aparati, voznim parkom, kar vse omogoča hitro odzivnost, varno opravljeno delo in kvalitetne rešitve.

Industrijske inštalacije ali strojne inštalacije v svojem domu zaupajte Ror Montaža d.o.o.

Poleg tega, da je kader odlično kvalificiran na področju izvedbe industrijskih inštalacij in se lahko doma ali v tujini loti tudi večjih in zahtevnejših projektov, jim ne manjka izkušenj niti s klasičnimi strojnimi inštalacijami, ki se vgrajujejo v stanovanjske objekte in prostore. To so recimo talno ogrevanje ali vodovodne inštalacije.

Pomembno je, da izvedbo strojnih inštalacij tako doma kot v industrijskem objektu, prepustite strokovnjakom. Morajo namreč delovati brezhibno, saj je brez njih delo in življenje praktično nemogoče.

Pri ROR MONTAŽA d.o.o. vam bodo še pred izvedbo na voljo s svetovanjem. Da za vaše potrebe najdejo rešitev, ki je ekonomična, učinkovita, funkcionalna.

Preverite njihove reference in si zagotovite izdelavo individualne ponudbe ter se prepričajte sami, zakaj so v dejavnosti strojnih inštalacij top izbira.