Nazaj na seznam zadetkov

Je v vaši novogradnji čas za izvedbo strojnih inštalacij?

Imate starejšo nepremičnino, ki bi potrebovala bolj ekonomičen in učinkovit način ogrevanja ter hlajenja?

Potem potrebujete strokovnjaka za strojne inštalacije.

Obrnite se na Termosolar d.o.o., podjetje iz okolice Maribora, v katerem smo celovito specializirani za strojne inštalacije. Zanesljivo vam bomo pomagali, da namestitev izbranega ogrevalnega sistema in klimatske naprave ne bo zapleten, zelo drag in dolgotrajen proces.

Če je izvedba strojnih inštalacij pravilna, ste investirali v rešitev, ki bo močno pripomogla k bivalnemu udobju pa tudi energetski učinkovitosti in posledično manjših stroških za vašo denarnico.

Ugodne strojne inštalacije Maribor

Izbira usposobljenega izvajalca strojnih inštalacij za vas pomeni največji prihranek. Zato izbire ne prepustite naključju, pač pa izberite Termosolar, ki je ugledno, uveljavljeno podjetje za strojne inštalacije.

Smo strokovnjaki, ki izbiramo le najboljše materiale in jih vgrajujemo skladno z navodili proizvajalcev in tudi standardi ter predpisi oziroma dobrimi praksami.

Med pohvalami, ki smo jih prejeli od strank, so največkrat izpostavljene tudi naše naslednje lastnosti:

Odzivnost in prilagodljivost glede terminov ter lokacije izvedbe strojnih inštalacij (poslovne enote imamo v Mariboru, Ljubljani in Portorožu).

Konkurenčen cenik - končna cena je seveda odvisna od zahtevnosti projekta in individualnih želja, zahtev, potreb naročnika.

Vas zanima več? Pridobite informativno ponudbo preko obrazca za povpraševanje ali nas pokličite z dodatnimi vprašanji. Odgovorili vam bomo na njih in pokazali, zakaj so strojne inštalacije v Mariboru najraje prepuščene prav nam.

Strojne inštalacije, ki jih nudimo na objektih v Mariboru in drugje

Ogrevanje

Ogrevanje predstavlja velik del področja strojnih inštalacij. Na trgu je danes ogromno proizvajalcev ogrevalnih sistemov in naprav, pri nas pa znamo poskrbeti za naslednje:

 • Plinske inštalacije

 • Centralna kurjava

 • Toplotne črpalke

V prehodnih obdobjih (pomlad, jesen) ali v milejših podnebjih, je lahko ekonomična in učinkovita rešitev tudi klimatska naprava.

Klimatizacija

Poleg ogrevanja med strojne inštalacije sodi tudi klimatizacija. Brez klimatskih naprav si vročih poletnih dni praktično ne predstavljamo več. Vgrajene so v naše domove, pisarne, trgovine oziroma praktično v vse notranje prostore, kjer je potrebno zagotavljati prijetno klimo za delo in bivanje.

Pri Termosolar poskrbimo za montažo multiinverterskih klima naprav. Sistem omogoča, da na eno zunanjo enoto montiramo do štiri notranje enote. Za vas to pomeni prihranek pri montaži in seveda tudi prostoru, zato smo že od mnogih naročnikov storitev prejeli pohvale, da smo za strojne inštalacije v Mariboru najboljša izbira.

Vodovodne inštalacije in adaptacija kopalnic

Ko govorimo o strojnih inštalacijah, ne moremo mimo vodovoda. Praktično ni objekta, v katerem ne bi uporabljali vode.

Vodovodna napeljava je zapleten sistem, zato naj jo vsekakor opravi mojster za strojne inštalacije, kakršne najdete pri nas v Mariboru. Z dolgoletnimi izkušnjami in v kombinacijami z vedno novimi znanji na področju vodovodnih inštalacij individualno pristopimo k iskanju najboljše rešitve za končnega uporabnika oziroma naročnika.

Morda največkrat pa na vodovodne inštalacije pomislimo, ko urejamo kopalnico. Če ste se lotili prenove, nas pokličite ali pošljite povpraševanje, in si zagotovite vse na enem mestu.

Koraki prenove kopalnice s Termosolar d.o.o.

 1. Pošljete nam povpraševanje

 2. Predstavimo vam načrt, prilagojen prostoru in naročnikovim željam. Naše strank zelo cenijo ta korak, saj jim omogoča bolje spremljati potek oziroma nadzorovati adaptacijo kopalnice.

 3. Izvedba

  • Odstranitev starih kopalniških elementov, keramike, inštalacij in odvoz na deponijo

  • Groba inštalacija vode in napeljava cevi za talno ali radiatorsko ogrevanje

  • Električarska dela

  • Ometavanje utorov, ravnanje sten, predpriprava površin za keramiko

  • Polaganje ploščic

  • Slikopleskarska dela

  • Montaža kopalniških elementov in fina montaža opreme