Nazaj na seznam zadetkov

Strojne inštalacije Notranjska, Primorska, SIMON ŠTEMBERGAR S.P.

Vsak dom potrebuje vodo in elektriko, za vodo, vodovodne inštalacije in ogrevanje lahko poskrbimo mi, podjetje SIMON ŠTEMBERGAR S.P. iz Ilirske Bistrice! Pokličite nas in nam zaupajte pri čem vam lahko pomagamo.

Strojne inštalacije na Notranjskem in Primorskem lahko uredimo za vaš dom, na voljo pa smo tudi podjetjem za pisarne, delavnice in druge prostore, kjer želite imeti kvalitetno urejene strojne inštalacije.

Kot vsako podjetje se zavedamo, da moramo nenehno slediti trgu, ki nudi vedno nove in bolj ekološke materiale, pri tem pa prisluhniti tudi željam naročnikov in se držati naše rdeče niti - kvalitete.

Smo prava izbira za:

  • strojne inštalacije vodovoda,

  • ogrevalne sisteme,

  • klime.

Montaža toplotne črpalke Notranjska, Primorska

Toplotne črpalke, vedno bolj priljubljena izbira za ogrevanje objekta. Iz leta v leto jih vedno več montiramo in zato se lahko kar pohvalimo, da je to tudi eno izmed področij, ki jih obvladamo.

A uporabljati kvalitetne materiale, dobre naprave ni nič, če mojster nima znanja. Znanje in izkušnje pa pri nas vsekakor imamo, vedo povedati zadovoljne stranke, ki so naše najboljše priporočilo.

Poleg omenjenega pa vam nudimo tudi sprejemljive cene, TOP ponudbo, dobro in hitro montažo prilagojeno objektu in vam.

  • Enostavno za uporabo

  • Vzdržljivo in zanesljivo

  • Montirano v skladu s standardi in zahtevami proizvajalca

Strojne inštalacije in montažo toplotnih črpalk na Notranjskem, Primorskem zaupajte podjetju SIMON ŠTEMBERGAR S.P., kjer bomo za vas pripravili TOP ponudbo in TOP izvedbo.

Za topel in prijeten dom.

Vabljeni, da nas pokličete.