Nazaj na seznam zadetkov

Strojne inštalacije Ptuj

S sedežem podjetja v Vidmu pri Ptuju smo se pri podjetju ALROSA EKO d.o.o. uveljavili kot najboljši izvajalci strojnih inštalacij in sanacij kopalnic ter tudi celotnih stanovanj.

Smo specializirani na svojem področju, zato od nas lahko pričakujete top kvaliteto in pogoje izvedbe. Dejavni smo po celotni Sloveniji, dela pa izvajamo tudi v Nemčiji, Avstriji in Švici.

Kadar potrebujete kvalitetne strojne inštalacije Ptuj, se obrnite na nas

Med strojne inštalacije in sanacije, ki jih izvajamo, sodijo:

  • vodovodne inštalacije

  • ogrevalne inštalacije

  • montaža klimatskih naprav

  • montaža toplotnih črpalk

  • sanacija kopalnic in stanovanj

  • adaptacija kopalnic in stanovanj

Zagotovo pa nas najdete med top ponudniki tudi zato, ker smo cenovno konkurenčni. Povprašajte za top ponudbo že danes in si zagotovite ugodno ceno za kvalitetno izvedbo strojnih inštalacij na vseh vrstah objektov, kjerkoli.

Strojne inštalacije in sanacije vam nudimo na območju Ptuja

Vodovodne inštalacije izvajamo tako v manjših kot v večjih objektih, kjerkoli že je potrebno kakovostno izvesti vodovodne napeljave za hišni vodovod.

Kar se tiče ogrevalnih inštalacij, izvajamo talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje ter vgradnjo peči. Nudimo pa vam tudi demontažo že obstoječih ogrevalnih napeljav.

Na področju klimatskih naprav in toplotnih črpalk za vas izvedemo demontažo že obstoječih hladilnih naprav, nabavo toplotnih črpalk, inštalacijo, montažo, in zagon toplotnih črpalk. Izberite pa nas tudi za izvedbo servisa.

V okviru sanacij stanovanj pa vam zagotovimo rušitvena dela, napeljavo vodovodnih in odtočnih cevi, ogrevanje, polaganje keramike, po dogovoru pa tudi ostala gradbena dela.

O podjetju ALROSA EKO d.o.o. pa bi izpostavili, da gre za perspektivno podjetje, ki na prvo mesto postavlja želje svojih strank. Prijazna in strokovna ekipa izvede storitve kakovostno in po dostopnih cenah, v kratkih rokih izvedbe in dosledno.

Pričakujemo vaša povpraševanja, na katera vam bomo dogovorili s top ponudbo!

ALROSA EKO d.o.o., TOP izbira za strojne inštalacije Ptuj