Nazaj na seznam zadetkov

Strojne inštalacije, Slovenija, INOVATEH d.o.o.

Podjetje INOVATEH, RAZVOJ OKOLJU PRIJAZNIH TEHNOLOGIJ IN PROIZVODOV d.o.o. iz Ljubljane je pravi naslov za dobro izvedbo strojnih inštalacij ter montaža čistilnih naprav po vsej Sloveniji.

Poslujemo zgolj s podjetji (B2B), ne glede a to, kjer se vaše podjetje nahaja. Uredimo kvalitetno:

  • montaža čistilnih naprav in

  • strojne inštalacije za vašo pisarno, delavnico oziroma objekt po želji.

Pri izvedbi strojnih inštalacij prisegamo na preverjene materiale. Strankam vedno svetujemo in priporočamo izbiro malo dražjih materialov, ker se ti bolj obrestujejo na daljši rok glede vzdržljivosti.

Kot okolju prijazno podjetje v Sloveniji, se trudimo uporabljati pri izvajanju strojnih instalacij okolju prijazne materiale in načine. Sledimo razvoju materialov, orodij in samemu delu ter to upoštevamo pri tem standarde in priporočila proizvajalcev.

Montaža čistilnih naprav Slovenija

Podjetjem pa, kot smo že omenili, poleg strojnih instalacij nudimo tudi montažo čistilnih naprav. Pri svojem delu sledimo tehnološkemu napredku in pri tem upoštevamo vaše želje ter danosti samega terena, kjer izvajamo storitev.

To vam lahko zagotovi kar širok krog podjetij, ki z nami sodelujejo. Ob tem pa vedo povedati tudi, da smo:

  • Inovativni

  • Strokovni

  • Se držimo dogovorov

  • Ponujamo konkurenčen cenik

Če potrebujete montažo čistilnih naprav ali ureditev strojnih inštalacij za vaše podjetje, smo vam na voljo. Pokličite nas ali nam pišite po elektronski pošti.

Za sodelovanje vam bomo pripravili TOP ponudbo.