Nazaj na seznam zadetkov

Suhomontaža PINTAR-Sandi Pintar s.p., zaključna dela v gradbeništvu

gibs plošče
Loka pri Žusmu 134, 3223 Loka pri Žusmu
Prikaži številko
Pon - Pet: 09:00 - 17:00 Sobota: 09:00 - 13:00

Ugodno polaganje knaufa naročite pri Suhomontaža Pintar na Savinjskem

Ste kupili stanovanje, ki ga je potrebno pred vselitvijo še prenoviti oziroma pripraviti na bivanje? Želite le pobeliti ali vnesti nekaj barve na stene ali pa celovito preoblikovati prostore s predelno steno, spuščenim stropom?

Za tovrstna zaključna gradbena dela z veseljem poskrbimo v podjetju Suhomontaža Pintar.

Kakor že naše ime pove, smo specializirani za suhomontažne sisteme oziroma polaganje knaufa. Ko nas pokličete, se običajno dogovorimo za ogled obstoječega stanja in se pogovorimo o vaših zahtevah oziroma zamislih. Ker imamo bogate delovne izkušnje, poznamo pa tudi trende urejanja prostorov, vam lahko svetujemo optimalne rešitve. Takšne, ki so cenovno in časovno ugodne in hkrati za vas najbolj uporabne oziroma udobne za bivanje.

Izbiramo preverjene suhomontažne sisteme, največkrat polagamo knauf, pozorni smo tudi pri izbiri vseh ostalih materialov in orodij. Opremljeni smo s profesionalnimi pripomočki, seveda pa so pri zagotavljanju kvalitetne izvedbe zaključnih del v gradbeništvu najpomembnejše naše bogate izkušnje oziroma strokovnost in usposobljenost.

Ugodna zaključna dela v gradbeništvu hitro in kvalitetno izvajamo po Savinjski in širše

Smo sinonim za ugodno suhomontažo. Ne samo, ker imamo konkurenčen cenik in ker je suhomontaža na splošno cenejša, hitrejša in čistejša od zidanja. Ugodni smo, ker delamo kvalitetno.

Če imate novogradnjo ali starejše prostore, potrebne prenove, na območju Savinjska, smo med najbolj konkurenčnimi ponudniki storitev, kot so:

  • ugodna suhomontaža

  • polaganje knaufa

  • slikopleskarka dela

  • druga zaključna dela v gradbeništvu

Na telefonski številki, preko emaila ali obrazca za povpraševanje smo dosegljivi, da odgovorimo še na vsa odprta vprašanja glede suhomontažnih rešitev in se dogovorimo za sodelovanje.

Pri nas vas čaka ugodna ponudba, kvalitetna suhomontaža, hitra odzivnost in fleksibilnost mojstrov, kar vemo, da je recept za uspeh oziroma vaše popolno zadovoljstvo.