Nazaj na seznam zadetkov

Zidate, prenavljate, rušite ali postavljate stene na novo, za vse to je pravi mojster za vas MONTAŽA TREBEC, storitveno podjetje, d.o.o. iz Koroške

Nahajamo se v Mislinji na Koroškem, dosegljivi pa smo tudi za stranke iz Štajerske. Pri nas poskrbimo za

  • Suhomontažna dela,

  • montažo knaufa,

  • oblaganje tal in sten

Bi želeli adaptirati mansardo, spustiti strop, postaviti predelno steno, urediti napušč? Pri nas vam nudimo različne načine izvedbe primerne za bivalne, poslovne in razne druge objekte. Poleg tega vam uredimo tudi:

  • suhe omete,

  • stenske obloge,

  • pregradne stene

  • suhe estrihe.

Suhomontažna dela sodijo med zaključna gradbena dela in predstavljajo hitro, učinkovito izdelavo notranjih prostorov.

Da pa bo res vse narejeno kot je treba, trajno, vzdržljivo, z dobrimi materiali strokovnjaka, ki ve, kako se lotiti svojega dela, vam priporočamo MONTAŽO TREBEC d.o.o. s Koroške.

Dober posvet z naročnikom pred začetkom dela, svetovanje pri postavitvi, pomoč pri izbiri materialov, uporaba kvalitetnih komponent in seveda naše izkušnje, so bistvene za uspeh. Vedno več naših zadovoljnih naročnikov vam lahko to tudi potrdi.

V znanju je moč in ko se to združi s pravimi materiali je vaše zadovoljstvo zagotovljeno

Z usposobljenim kadrom zagotavljamo kvalitetno, hitrejši in lažjo izvedbo. Naše storitve so izvedene skrbno in precizno. Pomembno nam je, da je naše delo trajno in vzdržljivo ter zagotavlja udobje bivanja.

Ob kvalitetni izvedbi pa lahko tudi privarčujete pri ogrevanju, to se pozna tudi po finančni plati, kar pa je zadovoljstvo vseh nas. Ne gre pa pozabiti niti zvočne izolacije in požarne zaščite, kar je le še dodaten plus.

Ena izmed mnogih prednosti pri suhomontažnih delih so tudi dobre lastnosti gradbenih materialov. Urejene montažne stene in strope tudi pokitamo.

Suhomontažna dela, montaža knaufa, oblaganje tal in sten so idealna za hitro obnovo in vselitev v starejše oziroma že obstoječe objekte, izvedba pa je neodvisna od sezone.

Spreminjanje tlorisa in razporeditve prostorov še nikoli ni bilo tako enostavno kot s podjetjem Suhomontažna dela MONTAŽA TREBEC d.o.o. s Koroške.

Vabljeni, da se o tem prepričate na lastnem objektu.