Nazaj na seznam zadetkov

Suhomontažna in slikopleskarska dela Ljubljana

ADO-PLESK, Aldin Skelić s.p. je podjetje, na katerega se obrača vedno več naročnikov, ki cenijo kvalitetno izvedena suhomontažna in slikopleskarska dela. Nahajamo se na Igu, dejavni pa smo po vsej Ljubljani s širšo okolico. Po dogovoru, vam storitve nudimo kjerkoli. Naročite nas tudi vi, da vam uredimo objekt.

Na nas se lahko obrnete, ko iščete top ponudnika za:

  • suhomontažna dela,

  • slikopleskarska dela ter

  • fasaderska dela.

Vse storitve opravimo v rokih, skladno s predpisi in v skladu s predhodnimi dogovori z naročnikom. Tako pri suhomontažnih kot pri slikopleskarskih delih pazimo na estetiko in izgled po vašem okusu.

Vse storitve opravljamo z najboljšimi materiali, ki jih nanašamo v skladu z navodili proizvajalca. Uporabljamo le najboljša orodja in opremo, ki je kvalitetna in redno vzdrževana.

Opravljamo suhomontažna dela in slikopleskarska dela po vsej okolici Ljubljane

Suhomontažna in slikopleskarska dela izvajamo na novogradnjah in pri adaptacijah po vsej Ljubljani s širšo okolico. Imamo veliko izkušenj z izvajanjem del tako v stanovanjskih kot v poslovnih objektih. Kot top ponudnik pa vam zagotavljamo tudi denarnici prijazne cene.

Zahvaljujoč ekipi, ki jo sestavljajo naši montažerji gips plošč in slikopleskarji, se lahko pohvalimo z odličnimi rezultati. Odlikujejo nas številne reference, še naprej pa stremimo k optimalnemu izvajanju naših del. Kot profesionalci oziroma strokovnjaki, pa smo vam vedno na voljo tudi za nasvet.

ADO-PLESK, Aldin Skelić s.p. je torej prava izbira, če ne iščete le navadnega slikopleskarja. Mi bomo suhomontažna in slikopleskarska dela po vsej Ljubljani z okolico opravili hitro, kvalitetno in natančno. Pričakujemo vaša povpraševanja, da vam lahko predstavimo top ponudbo.