Nazaj na seznam zadetkov

GBS, proizvodnja in turizem, d.o.o.

logo
sušenje sadja
Tomšičeva cesta 17, Velenje 3320
Prikaži številko
Pon - Pet: 09:00–17:00 Sobota: 08:00–12:00

Sušilnica sadja in testenin

GBS d.o.o. je podjetje, ki vam nudi različne sušilnice sadja in testenin, ki so narejene iz kvalitetnih materialov. So odlična ideja v današnjih časih, saj zagotavljajo nizko porabo energije in učinkovito sušenje. Preverite našo top ponudbo.

Sušilnice sadja in testenin so sicer primerne za sušenje:

  • vse vrste sadja,

  • zelenjave,

  • gob,

  • zelišč,

  • testenin...

Se doma ukvarjate s sušenjem sadja, testenin, gob...? Je to vaš hobi? Spremenite ga v dejavnost z našimi sušilnicami sadja in zelenjave in združite prijetno s koristnim. Pri nas imate na voljo številne velikosti sušilnic sadja in testenin:

Mini sušilnica, ki je primerna za sušenje živil do 50 kg, midi sušilnica za do 100 kg in maxi sušilnica do 200 kg. Po meri so vam na voljo sušilnice za do 600 kg izdelkov.

Kvalitetne in praktične sušilnica sadja in testenin pri GBS d.o.o.

Si želite sami zagotoviti zadostno količino suhega sadja? Radi kosmičem dodajate suho sadje, a verjamete le lastni pridelavi? Izdelujete energijske ploščice? Potem ste na pravem naslovu, saj si ga boste lahko priskrbeli s sušilnicami sadja in testenin.

Suho sadje je bogat vir vitaminov, mineralov ter vlaknin in ga je dobro vključiti v prehrano. Prehranska varnost je v zadnjih lestih vedno bolj vprašljiva in stanje se še slabša. Zato se vedno več ljudi zateka k samooskrbi. Sušilnice sadja in testenin so torej naložba za prihodnost.

Oglejte si karakteristike naših sušilnic (mere, moč, število polic, izolacija, temperature, kapaciteta...) in si zagotovite sebi najbolj primerno. na voljo smo vam tudi z svetovanje. Veselimo se sodelovanja z vami.