Nazaj na seznam zadetkov

Svetovanje na področju zdrave prehrane

Pri Planet zdravja, AS AN d.o.o., zdravje obravnavamo s holističnim pristopom, ki med drugim vključuje tudi svetovanje na področju zdrave prehrane, kot so olja, ekstrakti in prehranska dopolnila.

Ko gre za integrativno medicino, lahko zaupate našim 15 letom izkušenj. V tem času smo zadovoljili potrebe več kot 155 tisoč zadovoljnih strank, poleg Slovenije pa smo s celovitimi rešitvami prisotni tudi na trgih, kot so Slovaška, BiH in Srbija ter s prodajo v Grčiji, Nemčiji, Švici, Rusiji, na Poljskem in na Japonskem.

Vrhunska in naravna prehranska dopolnila ter izdelki za nego

Prehranski dodatki vključujejo sladke ali slane proteinske ploščice, v podporo vašemu zdravju in dobremu počutju pa so na voljo tudi številna olja in ekstrakti. Posamezni produkti naslavljajo specifične težave ali pa skupino njih, glede uporabe pa vam z veseljem svetujemo.

Poleg prehranskih dopolnil nudimo tudi asortima naravne kozmetike ter knjige.

Vsi izdelki iz naše prodaje so vrhunske kakovosti, na voljo pa so vam po dostopnih cenah. Zagotavljamo jih hitro in pod konkurenčnimi pogoji.

Zagotavljamo celovito terapijo termoregulacije

Ne le prodaja, pri nas vam v skladu s holističnim pristopom zagotavljamo celovito obravnavo vašega zdravja ter počutja, ne glede na to ali imate težave, ali pa se jim želite izogniti.

Na povsem naraven način z metodo termoregulacije uravnavamo delovanje organov in žlez, pri čemer gre za način naravnega popravljanja telesnih funkcij in ne za zdravstveno dejavnost.

V okviru terapije Planeta zdravja opravimo tri korake in sicer

  • Pregled in meritev,

  • Stanje telesa in nasvet ter

  • Terapijo.

Naši terapevti vam z veseljem odgovorijo na vsakršno vprašanje v zvezi s svetovanjem na področju zdrave prehrane, olji, ekstrakti in prehranskimi dopolnili ter našimi terapijami. Na voljo smo vam prek naših kontaktnih podatkov, imamo pa tudi poslovalnice v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kopru, Novi Gorici, Krškem, Lescah in Velenju.