Nazaj na seznam zadetkov

Zelenjadarstvo KRISTAN, nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Katarina Pavlič s.p.

Sneberska cesta 42, 1260 Ljubljana-Polje
Prikaži številko
Pon. - Pet. 8:00 - 19:00 in Sob., 8:00 - 17:00

Sveža in kakovostna zelenjava Ljubljana, Slovenija, Zelenjadarstvo KRISTAN, Katarina Pavlič s.p.

Zelenjadarstvo KRISTAN, ki se nahaja na Sneberski cesti v Ljubljani, je kmetija, kjer za opravila poprime vsa družina že kar 3 generacije.

Naša kmetija se razteza na 35 hektarih odprtih površin za obdelovanje in 38 arih zaprtih.

Na naših poljih zraste zelenjava, ki jo ponujamo kupcem, ki jim je mar za svoje zdravje, pazijo na to kako je poljščina pridelana in radi kupujejo od lokalnih kmetij, ker se zavedajo mnogih prednosti takšnega ravnanja. In tudi pri nas smo tega zelo veseli.

Pridelujemo sezonsko zelenjavo:

solato, ohrovt, špinačo, buče, krompir, korenje, blitvo, paprike, por, malancane, zelje, melone in lubenice, rdečo peso, fižol, kumare, paradižnike, cvetača, grah, peteršilj, koromač, regrat, kolerabo, čebulo, feferone, redkev, šalotko, repo in še bi lahko naštevali.

Pri nas lahko dobite tudi začimbe. Našo svežo in kakovostno zelenjavo lahko kupite na Ljubljanski tržnici, kjer so prodajamo.

Sveža in kakovostna zelenjava za zdrav, okusen obrok

Težko si je predstavljati obrok brez uporabe zelenjave. Nekateri nanjo bolj prisegajo, drugi manj.

Kot smo omenili svoje delo opravljamo že več generacij, to pomeni uspešno predajanje znanja in postopkov načina dela. Pri delu ne uporabljamo škodljivih snovi za zdravje, kar z odobravanjem sprejemajo tudi naši kupci, ki s svojimi nakupi in podporo potrjujejo naše dobro delo.

Podprite nas tudi vi. Za vas smo odprti od ponedeljka do sobote. Ste v dilemi kaj izbrati, kaj skuhati in kupiti? Povprašajte nas, svetovali vam bomo in povedali več o pridelani sveži in kakovostni zelenjavi, ob tem pa tudi kakšna navodila podali, kako jih pripraviti in s kakšnimi kombinacijami se najbolj obnesejo.

Zelenjava je vaš zaveznik v prizadevanju za ohranjanje zdravega načina življenja.

Zelenjadarstvo KRISTAN, nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov, Katarina Pavlič s.p. vas vabi k nakupu.