Nazaj na seznam zadetkov

Sveže meso Notranjska, Mesnica Klepac, Zdenko Klepac s.p.

Iščete kvalitetno, sveže in domače meso za praznike ali posebne dogodke? V Mesnici Klepac boste našli najbolj sveže meso na območju celotne Notranjske.

Sveže meso in mesni izdelki so vam na voljo v naši mesnici

Tradicija pri družini Klepac stoji na prvem mestu. Mesnico ima v lasti že druga generacija.

V Mesnici Klepac smo si zastavili cilj, da našim kupcem iz širšega območja Notranjske nudimo le najbolj sveže mesne izdelke. Meso, ki ga prodajamo, prihaja iz naše kmetije. Za obdelavo mesa in pripravo suhomesnatih izdelkov skrbimo sami. Vedno vemo, odkod meso izhaja in zato zaupamo v njegovo pristnost in kvaliteto.

Pri nas je možno kupiti suhomesnate izdelke:

  • pršut,

  • salame,

  • klobase za kuhanje,

  • zašinek,

  • svinjsko mast,

  • panceta,

  • hrenovke.

Kako sveže je naše meso, kaže na to, da redno pobiramo povpraševanja za naše meso in mesne izdelke. Kadar je določena sezona oziroma, ko so koline, pobiramo naročila. Domače piščančje in svinjsko meso lahko pri nas dobite po naročilu. Če se zanimate za določene izdelke, nas pokličite in nas povprašajte o trenutni ponudbi.

Preden se začne obdobje kolin, oddajte svoje povpraševanje za sveže meso. Bodite pravočasni, da boste lahko dobili najboljšo ponudbo svežega mesa iz cele Notranjske

Za posebne dogodke in druženja vam pripravimo narezke po naročilu

Če se pripravljate na poseben dogodek, kot je birma, poroka ali rojstni dan, nas lahko pokličete. Za vas in vaše goste bomo pripravili plošče z našimi suhomesnatimi izdelki.

Ob posameznih praznikih kot je velika noč in božič, je tradicija, da se pripravi tradicionalne jedi. Ob tem času imamo tudi mi pripravljene posebne izdelke. Za prihodnjo veliko noč lahko pri nas dobite najboljši kuhan pršut.

Bi se radi pridružili našim zadovoljni strankam? O naši ponudbi in trenutni zalogi svežega mesa in mesnih izdelkov nas kontaktirajte. Spremljate nas lahko tudi na naši Facebook strani.