Nazaj na seznam zadetkov

Pri Taxi Marko v Škofji Loki naročite varen, hiter, ugoden prevoz kamorkoli

Taksi prevozi so v ponudbi našega podjetja že od leta 2005. Kot taksi služba torej na trgu delujemo z več kot 15-letnimi izkušnjami, kar je zagotovo eden od razlogov, da nam stranke rade zaupajo.

Seveda pa to ni edini razlog, da sedete v naš taksi. Za prevoz nas pokličite, ko iz kakršnegakoli razloga na vozite sami, na cilj pa želite priti

  • pravočasno

  • ugodno

  • varno

  • udobno

Taksist, ki vas odpelje na želeno destinacijo, je vedno profesionalen, zanesljiv, prijazen. Vozila, s katerimi opravljamo taksi prevoze, pa so sodobna, dobro opremljena, da ponujajo udobje in varnost med vožnjo, ter redno vzdrževana in čiščena.

Taksi na bližnja letališča, prevozi podnevi in ponoči

Je pred vami poslovna pot ali družinske počitnice ter se ne želite ukvarjati s tem, kje boste pustili svoje vozilo? Taksi prevoz je prava rešitev. Pokličite nas in nam zaupajte kdaj in kam želite, da vas odpeljemo.

Prihranite si stres z iskanjem parkirišča na letališču in na letalo stopite spočiti, saj ne boste rabili voziti sami.

Kdaj še je taksi prevoz prava izbira?

Vsekakor se s taksijem odpeljite iz katerekoli zabave, če nimate drugega prevoza. Tako pridete najbolj zanesljivo domov.

Prav tako se za taksi odločite, če morate na lokacije, ki nimajo urejenih parkirnih prostorov, recimo če morate do zdravnika ali po drugih opravkih in ne želite ali ne morete daleč hoditi oz. vam stres predstavlja gneča na cesti, parkiranje.

Naša taxi služba pa ni na voljo le fizičnim osebam, pač pa sodelujemo tudi s podjetji. Povprašajte nas o sodelovanju, če vi in vaši zaposleni redno potrebujete prevoze s taksijem.