Nazaj na seznam zadetkov

Tečaj kajaka in kanuja za mlade Zasavje, Kajak klub TKI Hrastnik

Znotraj Kajak kluba TKI Hrastnik smo si zadali cilj, da bi navdušili tako mlade kot odrasle nad vodnimi športi. Smo specialisti za kajak in kanu in želimo naše znanje predati tudi na naslednje generacije.

Kajak klub TKI Hrastnik je bil prej imenovan Brodarsko društvo steklarna Hrastnik. Vodne športne spremljamo in izvajamo že desetletja.

Odločite se za tečaj kajaka in kanuja za mlade v Zasavju

Naše tečaje kajaka in kanuja izvajajo profesionalci iz teh športnih panog. Tečaji so namenjeni tako odraslim kot mladim, ki se prvič podajajo v kajak ali kot za tiste, ki ste že prejeli veslo v roke.

Tečaje kajaka in kanuja za mlade in odrasle izvajamo v Hrastniku. Tečaji potekajo na naši najdaljši reki Savi.

Naši inštruktorji vam bodo predstavili razlike med kajakom in kanujem in vso opremo, ki jo potrebujete.

V začetni fazi se boste najprej spoznali s kajakom ali kanujem in se nato podali v vodo z našimi inštruktorji. Pri tem boste spoznali različne tehnike veslanja ter kako se obnašati na vodi.

Znotraj našega kluba organiziramo številna tekmovanja za kajak in kanu za mlade

Kajak klub TKI Hrastnik se udeležuje številnih tekmovanj v kajaku in kanuju, kjer naši člani dosegajo vrhunske rezultate. Tekmovanj se udeležujejo odrasli, mladi in otroci. Znotraj našega kluba organiziramo tudi svoja lastna tekmovanja.

Kajak in kanu sta idealni aktivnosti za preživljanje prostega časa na prostem in učenja novih veščin. Odločite se za udeležbo tečajev kajaka in kanuja za odrasle, mlade in otroke.

Vabljeni med naše vrste vsi sedanji in bodoči navdušenci kajaka in kanuja!

Oddajte nam povpraševanje in si za poletje zagotovite nepozabno izkušnjo na vodah. Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.