Nazaj na seznam zadetkov

Tečaji za klasične masaže Podravska, Daria Prašnikar s.p.

V podjetju Daria Prašnikar s.p. se ukvarjamo z vašim dobrim počutjem. Naša glavna panoga je medicinska pedikura in svetovanje ter izobraževanje o medicinski pedikuri.

Ker želimo našim strankam le najboljše, smo našo storitev razširili tudi na področje masaž. Naše bogato znanje in izkušnje, ki smo jih tekom dela pridobili, želimo podati naprej. Če bi se radi naučili nekaj novega in bi radi pridobili novo veščino, se pridružite našim tečajem.

Izvajamo tečaje za klasične in ostale masaže na Podravskem

Masaže predstavljajo postopke, pri katerem lahko z dotikom odpravljamo napetosti, bolečine ter ponovno vzpostavimo ravnovesje znotraj telesa.

Izvajamo tečaje za:

  • refleksne masaže,

  • klasične masaže,

  • terapevtske masaže,

  • športne masaže in

  • reflekse masaže stopal.

Korak po koraku vas bomo naučili pravilne prijeme in postopke za izvedbo različnih vrst masaž. Z našo pomočjo boste pridobili konkretne temelje in znanje, na katerem boste lahko potem kasneje gradili in se podali na samostojno podjetno pot.

Na našem področju smo strokovnjaki in smo tekom let pomagali že številnim strankam in jih pripeljali do boljšega počutja.

Pri tečajih klasične masaže in tečajih depilacije boste pridobili vsa ustrezna znanja

Tudi po zaključku izobraževanja vam nudimo storitev svetovanja. Zavedamo se, kako težka je pot do samostojnega podjetja, zato smo vam vedno na voljo po telefonu ali elektronski pošti.

Naša ponudba zajema tudi depilacijo in tečaje za depilacije za vse zainteresirane na območju Podravske. Pri tečajih depilacije vam nudimo vso potrebno znanje odstranjevanja dlak, s katerimi boste vaše stranke več kot navdušili

Za termine o izobraževanju nam oddajte povpraševanje. Udeležite se tečajev za klasične in ostale vrste masaž in navdušite vaše stranke.