Nazaj na seznam zadetkov

Tehnično svetovanje v gradbeništvu Štajerska, ATBiro

Ko se pripravljamo na gradbeni projekt, je zanesljivo boljše, da imamo ob sebi strokovnjaka, na katerega se lahko obrnemo z naši vprašanji in pri njemu poiščemo nasvete.

Za to smo tukaj mi! V podjetju ATBiro, projektiranje in inženiring, Boštjan ZOREC s.p. izvajamo tehnično svetovanje v gradbeništvu na Štajerskem. Na nas lahko vedno računate, da vam bomo podali strokovno mnenje in vam pomagali pri uresničitvi vaših sanj.

Našim strankam nudimo le najboljše tehnično svetovanje v gradbeništvu na Štajerskem

Sedež našega podjetja se nahaja v Savinjski regiji, zato smo najbolj aktivni na območju Štajerske. Seveda smo pa za naše stranke na voljo tudi, če prihajate iz drugih koncev Slovenije.

Za vsako težavo, na katero boste med vašim gradbenim projektom naleteli, bomo poiskali ustrezno rešitev. Naši zaposleni so ustrezno izobraženi in imajo na voljo bogat spekter izkušenj, ki jim omogoča, da se prilagodijo vsaki situaciji.

Kontaktirajte nas in si zagotovite kvalitetno tehnično svetovanje v gradbeništvu na Štajerskem

Z našimi strankami sodelujemo strokovno in profesionalno. Prepričani smo, da je jasna komunikacija glavna pot do uspeha. Zato se vam popolnoma posvetimo, prisluhnemo vašim željam in izzivom ter vam nato pomagamo.

Na nas se lahko obrnete tudi za arhitekturno projektiranje, gradbeni nadzor, 3D vizualizacije, legalizacije, inženiring in tipske projekte.

Spremljamo vas lahko od samih začetkov gradbenih del, ko so te še samo ideje, pa vse do uresničitve gradbenega projekta.

Oddajte nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo.

Tehnično svetovanje v gradbeništvu na Štajerskem bo z nami kvalitetno in učinkovito.