Nazaj na seznam zadetkov

Temperaturna tipala Slovenija, ELRA SETI, proizvodnja setov iz kablov in vodnikov, d.o.o.

Gradniki uspešnega delovanja našega podjetja ELRA SETI iz Polzele so znanje, izkušnje in posluh za potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

Na področju izdelave kabelskih setov smo celovito specializirani, zagotavljamo kratek odzivni čas oziroma hitro dobavo, ter konkurenčne cene za izdelke vrhunske kakovosti.

Našim strankam nudimo le najbolj kvalitetna temperaturna tipala v Sloveniji

Na voljo smo vam z bogatim prodajnim programom in celovito podporo, zato smo prava izbira, če vas zanimajo kabelski seti ali temperaturni senzorji oziroma tipala v Sloveniji.

Delujemo kakovostno in zanesljivo. V letih delovanja smo pridobili dolgoročne poslovne partnerje in zadovoljne kupce, ki potrjujejo našo strokovnost in kakovost.

Z veseljem na področju temperaturnih tipal tudi vam zagotovimo učinkovite, kvalitetne in cenovno dostopne rešitve, ki vas ne bodo razočarale.

Če vas podrobneje zanimajo temperaturna tipala / senzorji, kabelski seti in preostalo iz naše bogate ponudbe.

Prodaja temperaturnih senzorjev Slovenija

Kot smo že omenili smo podjetje, ki izdeluje in prodaja različne izdelke s področja kablov, kabelskih setov, kabelske in žične konfekcije ter različnih temperaturnih tipal.

Prodaja temperaturnih tipal v Sloveniji je namenjena uporabi v različnih vejah industrije ter za domačo uporabo.

Vsa temperaturna tipala so vrhunske kakovosti, prodajni program pa nenehno dopolnjujemo z najsodobnejšimi pripomočki, da zmoremo zadovoljiti tudi najzahtevnejše kupce. Poleg glavne dejavnosti (izdelave kabelskih setov), prodaja temperaturnih tipal v Sloveniji, seveda nudimo tudi strokovno svetovanje oziroma tehnično podporo.

Skrbimo, da vam ponudimo izdelke, ki so v delovnem okolju vedno delujoči, zanesljivi in natančni.

Za vse informacije, vezane na prodaja temperaturnih tipal v Sloveniji nas kontaktirajte na objavljene kontakte, z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja in vam predstavimo svojo odlično ponudbo.