Nazaj na seznam zadetkov

Teniška Šola Celje z okolico, COKAN TENNIS ACADEMY, športna akademija, d.o.o.

Ste ljubitelj tenisa? Ali želite svoje teniške spretnosti dvigniti na višjo raven? Teniška šola, COKAN TENNIS ACADEMY, športna akademija, d.o.o. v okolici Celja, natančneje Šempeter v Savinjski dolini, je pravi kraj za vas! Ne glede na vaše izkušnje in starost smo tu, da vam pomagamo postati dober igralec tenisa.

Naša teniška šola ponuja raznolik program, ki je prilagojen vsem starostnim skupinam, tako za otroke (5 let do 9 let) kot odrasle. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, naši usposobljeni trenerji vam bodo pomagali razvijati vaše teniške veščine.

Vas ne zanima delo v skupini? Bi radi osvojili določeno tehniko, kaj izboljšali pri svoji igri tenisa? Na voljo imamo tudi individualne ure.

Za tiste bolj zagrete tenisače ponujamo še priročnik o uporabi teniških strun.

Pridružite se teniški šoli Celje okolica in okusite nam strast do tenisa na najboljši možni način - z nami. Ne samo, da se boste naučili igrati tenis, temveč boste tudi razvijali zdrav življenjski slog, izboljšali fizično pripravljenost in spoznali nove obraze.

Teniška šola Celje z okolico - Odlična priložnost za učenje in izpopolnjevanje teniških veščin!

Zakaj tenis in zakaj izbrati teniško šolo Celje z okolico? Mi vam lahko naštejemo kar nekaj razlogov!

  • Izkušeni trenerji

  • Urnik upoštevajoč obveznosti otrok in odraslih

  • Raznolik program za različne stopnje znanj

  • Dobro vzdrževana igrišča, dobra oprema

  • Skupinske in individualne ure

  • Tenis za rekreacijo in učenje tenisa za udeležbo na tekmovanjih

Začnite svojo teniško pot že danes!

Prijavite sebe ali svojega otroka v Teniško šolo COKAN TENNIS ACADEMY v Celju, okolici in se pripravite na zabavno, zanimivo, poučno teniško izkušnjo.

Ponosni smo na svoj pristop, ki združuje teoretično znanje, tehnično usposabljanje in prakso na terenu, s tem dosegamo TOP rezultate.

Za več informacij o poteku šolanja, urniku in rezervaciji termina nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo zaupali več informacij in vas povabili v naše vrste.

Ne odlašajte, vpišite se v teniško šolo v Celju okolici in postanite dober teniški igralec!