Nazaj na seznam zadetkov

Teracerstvo Ljubljana, OSTROVRHAR d.o.o.

Si želite, da vaš dom odraža urejenost in eleganco? Bi želeli poiskati mojstra za izdelavo teraca? Pravi naslov je podjetje OSTROVRHAR, teracerstvo in kamnoseštvo, d.o.o. iz Ljubljane, saj smo trgu poznani že 30 let.

Teracerstvo zaupajte strokovnjakom iz Ljubljane

Usmerjeni smo v teracerstvo, izdelavo teraco izdelkov. Pri tem je pomemben dela našega uspeha znanje, ter sodobna oprema.

V naši ponudbi imamo:

  • Kopalnice

  • Letne kuhinje

  • Tlake

  • Stopnice

  • Vrtne elemente

  • Izdelke po meri

  • Izvajamo pa tudi restavratorska dela.

Izdelava teraca je vedno bolj priljubljena, saj je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Teracerstvo izvajamo za posameznike in urejanje poslovnih prostorov.

Teracerstvo in kamnoseštvo v Ljubljani

Uspešno sodelujemo z oblikovalci prostorov in z drugimi strokovnjaki, ki opravljajo dela na objektu, od tem svoje znanje nenehno dopolnjujemo in ga upoštevamo pri delu. V Ljubljani slovimo, kot dober mojster teracer in kamnosek.

Pokličite nas na ogled vašega objekta, na licu mesta bomo določili katere materiale bomo uporabili za uresničitev vaših želja. Ogledali si bomo načrte in sestavili TOP ponudbo, ki jo boste težko zavrnili. Po podpisu pogodbe z vami pa sledi izvajanje del.

Pri teracerstvu je pomembna uporaba materialov in postopkov, ki smo jih v mnogih letih delovanja že dodobra izpilili, to lahko potrdi tudi veliko število strank iz Ljubljane in okolice. Sledimo pomembnemu vodilu, ki je kvaliteta, saj želimo svoje delo dobro in trajno praviti, da vam bo še dolgo vzdržljivo služilo.

Naša široka ponudba zajema tudi raznorazne kamnoseške elemente za vaš dom ali zunanje površine.

TOP teracerstvo Ljubljana - TOP mojstri - TOP ponudba