Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna fizioterapija na Štajerskem

Veliko sedite in imate težave z bolečinami v hrbtenici? Ste bili poškodovani in želite hitreje okrevati? Se aktivno ukvarjate s športom in želite razbremeniti mišice, pospešiti njihovo regeneracijo? Strmite k izboljšanju gibalnih sposobnosti?

Pri vsem naštetem vam pomagamo na Štajerskem v podjetju Fizioterapija, Teja Bauman Zagoranski s.p.

Izvajamo individualne fizioterapije in terapevtske masaže, ki pomagajo

 • ohranjati in obnavljati gibljivost sklepov,

 • krepiti mišice,

 • lajšati bolečine,

 • sanirati posledice poškodb,

 • sprostiti napetost v telesu.

Kaj je fizioterapija in komu je namenjena

Fizioterapija je medicinska veda. Namen fizioterapije je hitrejše okrevanje oziroma rehabilitacija, vaje pa se lahko izvaja tudi preventivno, za ohranjanje in krepitev posameznikove gibalne sposobnosti.

Fizioterapije se dandanes poslužujejo številni posamezniki. Nepogrešljiva je med profesionalnimi športniki, a seveda je primerna tudi za rekreativce. Prav tako je priporočljiva pri starejših in posameznikih, ki veliko sedijo ali na njihovo počutje in zdravje vplivajo kakšni drugi dejavniki.

Fizioterapijo mora izvajati fizioterapevt, pri posameznih primerih oziroma težavah, bolečinah pa boste največ zase naredili, če boste po navodilih fizioterapevta tudi sami izvajali vaje.

Fizioterapija je sestavljena iz različnih manualnih tehnik, fizioterapevti pa si pomagajo tudi z različnimi aparaturami oziroma pripomočki.

Med najbolj pogoste metode fizioterapije sodijo:

 • razgibavanje oziroma različne aktivne ter pasivne vaje,

 • terapevtske masaže,

 • elektrostimulacija,

 • toplotno zdravljenje ...

Obiščite nas za ugodne terapevtske masaže in druge oblike fizioterapije na Štajerskem

V kolikor iščete dobrega fizioterapevta, pridite na Štajersko k nam. Do danes smo sprejeli že številne posameznike iz cele regije, pa tudi Koroške, Pomurja in od kje drugje, ki so potrebovali pomoč strokovno usposobljenega fizioterapevta v najkrajšem možnem času in za prijazno ceno.

Prostore, kjer potekajo fizioterapija in terapevtske masaže, najdete na naslovu Hajdoše 74B, 2288 Hajdina na Štajerskem. Delovni čas prilagodimo vašemu urniku, pokličite nas, da za vas najdemo prost termin, med katerim boste deležni strokovne, prijazne, popolnoma individualne in diskretne obravnave fizioterapevta.

Obisk fizioterapevta oziroma terapevtske masaže pozitivne rezultate lahko prinese zelo hitro, zavedati pa se morate, da bodo dolgoročni samo, če boste vaje izvajali tudi doma oziroma tudi doma delali po navodilu fizioterapevta oziroma se za sanacijo resnejših težav redno udeleževali terapij.

Zakaj na fizioterapijo ali terapevtsko masažo prav k nam?

 1. Imamo bogato strokovno znanje s področja fizioterapije, ki ga nenehno izpopolnjujemo. Vlagamo v izobraževanje pa tudi pripomočke in naprave za izvajanje najbolj učinkovitih fizioterapij.

 2. Našim izkušnjam in usposobljenosti zaupa veliko zadovoljnih strank, ki na fizioterapije ne prihajajo samo s Štajerske, pač pa tudi iz sosednjih regij.

 3. Za terapevtske masaže in fizioterapijo smo med bolj ugodnimi na Štajerskem oziroma se trudimo zagotavljati najboljše razmerje kakovost/cena.

 4. Termine ponudimo v najkrajšem možnem času in ko najbolj ustreza vašemu urniku.

 5. Fizioterapije in manualne masaže so popolnoma individualne in v celoti prilagojene oziroma podrejene vaši težavi oziroma željam in potrebam.

Za posvet s fizioterapevtom, ponudbo za ugodne obiske terapevtskih masaž ali druge informacije nas pokličite ali nam pišite.