Nazaj na seznam zadetkov

Tesarstvo, krovstvo, postavljanje in popravilo ostrešij, MIBLA d.o.o.

Na vsaki zgradbi je streha tisti element, ki zagotavlja več funkcij. Poleg tega pa je podvržena različnim obremenitvam, saj je med najbolj izpostavljenimi elementi ovoja stavbe. Streho preizkušajo veter, dež, sneg, toča, vročina .. V podjetju MIBLA d.o.o. imamo za vas rešitve s področja:

  • tesarstva,

  • krovstva,

  • postavljanje ostrešij ter

  • popravila ostrešij.

Omenjena področja so tista dela, ki zahtevajo izredno mero natančnosti in poglobljeno poznavanje materialov in gradnikov. V našem podjetju se bodo z njimi ukvarjali izkušeni mojstri, ki so usposobljeni strokovnjaki in jih odlikujejo številna pridobljena znanja in reference.

Za naše stranke si vzamemo čas in se jim popolnoma posvetimo. Vedno smo vam na voljo za nasvet. Radi se prilagajamo izzivom, ki jih prinašajo različne vrste strešnih postavitev.

Preverite, zakaj nas izbrati za tesarstvo, krovstvo, postavljanje in popravilo ostrešij

MIBLA d.o.o. svoje delo jemlje resno, zavzeto in ga opravlja predano. Pri ogledu projekta vam torej strokovno in tehnično svetujemo, pripravimo vam top ponudbo, dobavimo materiale in projekt tudi izvedemo.

Smo torej strokovnjaki za tesarstvo, krovstvo, postavljanje in popravilo ostrešij. Uredimo:

montažo žlebov, dimniških obrob in kap, strešnih oken, strešne line, kupol, svetlobnih trakov, izdelavo ostrešij, nadstreškov, deskanje ostrešja, montažo strelovoda, montažo snegobranov, pokrivanje s kritino...

Ne odlašajte in nam zaupajte tesarska in krovska dela po top pogojih sodelovanja.